Efter skilsmässan från Justin Theroux tröstas nu Jennifer Aniston av vännen Courteney Cox. Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURESEfter skilsmässan från Justin Theroux tröstas nu Jennifer Aniston av vännen Courteney Cox. Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES
Efter skilsmässan från Justin Theroux tröstas nu Jennifer Aniston av vännen Courteney Cox. Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES
Enligt tidningen In Touch ser Cox som sin viktigaste uppgift att vakta den nyskilda ”Vänner-kollegan” från att ”hoppa i säng” med sin exmake Brad Pitt. Foto: JAMES SHAW/RETNA / STELLA PICTURES / AVALON B5327Enligt tidningen In Touch ser Cox som sin viktigaste uppgift att vakta den nyskilda ”Vänner-kollegan” från att ”hoppa i säng” med sin exmake Brad Pitt. Foto: JAMES SHAW/RETNA / STELLA PICTURES / AVALON B5327
Enligt tidningen In Touch ser Cox som sin viktigaste uppgift att vakta den nyskilda ”Vänner-kollegan” från att ”hoppa i säng” med sin exmake Brad Pitt. Foto: JAMES SHAW/RETNA / STELLA PICTURES / AVALON B5327
Courteney Cox. Foto: DAVID TONNESSEN, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COMCourteney Cox. Foto: DAVID TONNESSEN, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Courteney Cox. Foto: DAVID TONNESSEN, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Anistons sexuella förbud med Brad Pitt

Publicerad

Efter skilsmässan från Justin Theroux tröstas nu Jennifer Aniston av vännen Courteney Cox.

Enligt tidningen In Touch ser Cox som sin viktigaste uppgift att vakta den nyskilda ”Vänner-kollegan” från att ”hoppa i säng” med sin exmake Brad Pitt.

– Courteney är väldligt beskyddande, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

De forna "Vännerna" Courteney Cox och Jennifer Aniston är inte bara vänner framför kameran - utan också privat.

Väninnorna lärde känna varandra 1994 när de började spela in tv-serien ”Vänner” tillsammans. De är bästa kompisar och Courteney Cox har varit ett stort stöd för Jennifer Aniston genom åren, inte minst under Anistons uppslitande skilsmässa från Justin Theroux i februari.

– Jen har gråtande kört hem till Courtney otaliga gånger för att Justin har varit en mardröm, säger en uppgiftslämnare till In Touch Weekly.

 

LÄS MER: Ex-makens kärleksrevansch på Aniston 

 

Courteney Cox förbud till Jennifer Aniston

Efter skilsmässan från Justin Theroux är Jennifer Aniston singel - och det är även hennes exman Brad pitt som skilt sig från sin tidigare hustru Angelina Jolie.

Courteney Cox är väldigt beskyddande och vill det absolut bästa för sin väninna - därför håller hon just nu ett vakande öga för att Jennifer Aniston inte ska ”hoppa i säng” med sin tidigare exmake, Brad Pitt, enligt In Touch Weekly.

– När ryktet började gå att Jennifer och Brad har kontakt igen efter hennes skilsmässa från Justin, så tog Courtney omedelbart kontakt för att höja ett varningens finger. Hon är väldigt beskyddande, säger en uppgiftslämnare till Hollywood Life.

 

LÄS MER: Bästa vännens svek mot Jennifer Aniston 

 

Courteney Cox minns allt för väl hur Brad Pitt krossade Anistons hjärta genom att vara otrogen med Angelina Jolie under inspelningen av ”Mr & Mrs Smith”.

– Courteney gjorde det väldigt klart för Jen att lite skönt surr med Brad kan vara okej, men hon ska ge katten i att hoppa i säng med honom för att hon känner sig skör just nu, säger uppgiftslämnaren. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag