Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anistons sexuella förbud med Brad Pitt

Efter skilsmässan från Justin Theroux tröstas nu Jennifer Aniston av vännen Courteney Cox.
Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES
Enligt tidningen In Touch ser Cox som sin viktigaste uppgift att vakta den nyskilda ”Vänner-kollegan” från att ”hoppa i säng” med sin exmake Brad Pitt.
Foto: JAMES SHAW/RETNA / STELLA PICTURES / AVALON B5327
Courteney Cox.
Foto: DAVID TONNESSEN, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Efter skilsmässan från Justin Theroux tröstas nu Jennifer Aniston av vännen Courteney Cox.

Enligt tidningen In Touch ser Cox som sin viktigaste uppgift att vakta den nyskilda ”Vänner-kollegan” från att ”hoppa i säng” med sin exmake Brad Pitt.

– Courteney är väldligt beskyddande, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

De forna "Vännerna" Courteney Cox och Jennifer Aniston är inte bara vänner framför kameran - utan också privat.

Väninnorna lärde känna varandra 1994 när de började spela in tv-serien ”Vänner” tillsammans. De är bästa kompisar och Courteney Cox har varit ett stort stöd för Jennifer Aniston genom åren, inte minst under Anistons uppslitande skilsmässa från Justin Theroux i februari.

– Jen har gråtande kört hem till Courtney otaliga gånger för att Justin har varit en mardröm, säger en uppgiftslämnare till In Touch Weekly.


LÄS MER: Ex-makens kärleksrevansch på Aniston 


Courteney Cox förbud till Jennifer Aniston

Efter skilsmässan från Justin Theroux är Jennifer Aniston singel - och det är även hennes exman Brad pitt som skilt sig från sin tidigare hustru Angelina Jolie.

Courteney Cox är väldigt beskyddande och vill det absolut bästa för sin väninna - därför håller hon just nu ett vakande öga för att Jennifer Aniston inte ska ”hoppa i säng” med sin tidigare exmake, Brad Pitt, enligt In Touch Weekly.

– När ryktet började gå att Jennifer och Brad har kontakt igen efter hennes skilsmässa från Justin, så tog Courtney omedelbart kontakt för att höja ett varningens finger. Hon är väldigt beskyddande, säger en uppgiftslämnare till Hollywood Life.


LÄS MER: Bästa vännens svek mot Jennifer Aniston 


Courteney Cox minns allt för väl hur Brad Pitt krossade Anistons hjärta genom att vara otrogen med Angelina Jolie under inspelningen av ”Mr & Mrs Smith”.

– Courteney gjorde det väldigt klart för Jen att lite skönt surr med Brad kan vara okej, men hon ska ge katten i att hoppa i säng med honom för att hon känner sig skör just nu, säger uppgiftslämnaren. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.