Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anistons revansch – efter Jolies krasch

Enligt RadarOnline ser Jennifer Aniston på Brad Pitt och Angelina Jolies smutsiga skilsmässobråk med en viss skadeglädje.Foto: KGC-11 / STELLA PICTURES 143642-5
Nyligen anklagade Angelina Jolie sin exmake för att inte ha betalat underhåll för barnen.Foto: JEFFREY MAYER / STELLA PICTURES JEFFREY MAYER/JTMPHOTOS, INTERNATI
Tvisten mellan ex-makarna Brad Pitt och Angelina Jolie har trappats upp och de är i konflikt både kring barnen och pengar.Foto: JENS KALAENE / PICTURE ALLIANCE / DPA/IBL DPA

Tvisten mellan ex-makarna Brad Pitt och Angelina Jolie har trappats upp och de är i konflikt både kring barnen och pengar.

Enligt Radar Online är följden att Angelina Jolie har kraschat mentalt – och en som inte beklagar det är ärkefienden Jennifer Aniston.

– I det tysta är Jennifer extatisk över att se Angelina på botten, säger en uppgiftslämnare till sajten.

För två år sedan gick Angelina Jolie, 43, och Brad Pitt, 53, skilda vägar. Skilsmässan blir nu allt mer infekterad.

– De kan inte komma överens om någonting, säger en uppgiftslämnare till Daily Mail.

Enligt RadarOnline har tvisten lett till att Angelina Jolie har kraschat mentalt – och en som inte beklagar det är Jennifer Aniston. 

Jennifer Aniston och Brad Pitt var gifta mellan år 2000-2005. Äktenskapet tog slut när Brad Pitt under inspelningarna av ”Mr & Mrs Smith” föll för sin motspelare Angelina Jolie.

Enligt Radar Online ser Jennifer Aniston med skadeglädje på det smutsiga skilsmässobråket mellan Pitt och Jolie.

– I det tysta är Jennifer extatisk över att se Angelina på botten, säger en uppgiftslämnare till sajten.

 

LÄS MER: Brad Pitts rädsla efter Angelina Jolies utspel 

 

Skilsmässotvisten har trappats upp

I början av sommaren beslutade en domstol att Angelina Jolie måste dela vårdnaden med Pitt om de sex barnen Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, and 10-åriga tvillingarna Vivienne och Knox.

Nyligen anklagade Angelina Jolie sin exmake för att inte ha betalat underhåll för barnen.

”Brad Pitt har en skyldighet att betala underhåll för barnen, men han har inte betalat något meningsfullt underhåll sedan separation”, har Jolies advokat Samantha Bley DeJean skrivit i ett dokument, enligt NBC News.

Uppgifterna fick Brad Pitt att se rött och han slog tillbaka direkt. Enligt TMZ ska paret ha haft en överrenskommelse och att Brad Pitt nu påstår att han har betalat betydligt mycket mer än vad de hade kommit överens om. Enligt stjärnan var utspelet ett sätt för Jolie att manipulera media.

 

LÄS MER: Jennifer Anistons försoning med Brad efter sveket 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.