Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Anistons och Pitts markering mot fansens kärleksönskan

Jennifer Aniston.
Foto: STELLA PICTURES/IMP / STELLA PICTURES/IMP IMP
Brad Pitt.
Foto: STELLA PICTURES/IMP / STELLA PICTURES/IMP IMP

Jennifer Aniston och Brad Pitt spelade mot varandra i den direktsända bordsläsningen av 80-talsfilmen ”Fast Times at Ridgemont High” – och fick fans världen över att gå i taket.

Nu berättar en uppgiftslämnare till Us Magazine att de två var nervösa inför att spela mot varandra för första gången – De vill inte mjölka den här ”vänskapliga exen”-dynamiken de har för mycket. De är båda väldigt noggranna med det, säger uppgiftslämnaren.

Exmakarna Jennifer Aniston, 51, och Brad Pitt, 56, spelade mot varandra för första gången sen före skilsmässan 2005, i den omskrivna bordsläsningen av 80-talsfilmen ”Fast Times at Ridgemont High”.

Under läsningen – som sändes för välgörande ändamål och utöver Pitt och Aniston gästades av Hollywoodstjärnor som Morgan Freeman, Matthew McConaughey, Julia Roberts och Jimmy Kimmel – spelade Brad Pitt och Jennifer Aniston emot varandra över videosamtal, och hade till och med en intim scen där de pratade om en sexdröm.

Exmakarnas nervositet

Nu berättar en uppgiftslämnare för Us Magazine att exen var nervösa inför inspelningen – men att de hade kul ihop.

– Det brukade störa dem hur alla ville att de skulle bli ihop igen, men nu skrattar de bara bort det. Sanningen är att de har varandras rygg. De bollar konstant idéer med varandra och delar glada nyheter när de har det. De har en så naturlig, enkel energi med varandra, säger uppgiftslämnaren till Us Magazine.

Vill inte lura fansen

Samtidigt är det viktigt för dem att inte lura fansen att de har något mer än vad de har.

– De vill inte mjölka den här ”vänskapliga exen”-dynamiken de har för mycket. De är båda väldigt noggranna med det, säger uppgiftslämnaren.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.