Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anistons livsvändning för ”Vänner”-stjärnorna

Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston.Foto: VINCE FLORES / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO
”Vänner”-kollegerna stöttar fortfarande varandra.Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Det är inte bara i tv-serien ”Vänner” som tjejerna peppar varandra genom kärlekslivet.

Lisa Kudow och Courteney Cox är nämligen en stor anledning till att Jennifer Aniston har börjat dejta igen.

– De har uppmuntrat henne till att börja dejta och komma tillbaka där ute, säger en källa till Entertainment Tonight.

”Vänner”-stjärnan Jennifer Aniston, 50, skilde sig från Justin Theroux, 47, under slutet av 2017 efter två års äktenskap. Sedan dess har hon varit singel men nu verkar hon vara redo för att finna kärleken igen för en nära källa meddelar nu till Entertainment Tonight att hon har börjat dejta igen. Uppgiftslämnaren berättar att ”Vänner”-kollegerna Lisa Kudrow, 56, och Courteney Cox, 55, peppat henne för att komma i gång med dejtandet.

– Stödet som hon har haft från andra kvinnor i sitt liv har hjälpt henne att gå vidare och komma i gång igen. Efter mycket uppmuntran från hennes vänner, har hon äntligen börjat dejta. Lisa, Courteney och Jen är alla väldigt nära och de har uppmuntrat henne till att börja dejta och komma tillbaka där ute, säger personen till Entertainment Tonight.

Synts till med nya mystiska mannen 

Nyligen avslöjades dessutom Hollywoodlife att Jennifer Aniston på sistone, titt som tätt, dykt upp med en ny man vid sin sida. I mitten av juli sågs världsstjärnan och mannen äta middag tillsammans i Hollywood, uppger nöjessajten.

”När dom skulle gå skilda vägar, drog Jen hennes vän nära för en kärleksfull omfamning. Mannen fortsatte då med att kyssa Jen på kinden samtidigt som han satte handen runt hennes midja,” skriver Hollywoodlife.

Vem den mystiske nya mannen i Jennifer Anistons liv är är ännu inte känt.

Välkomnar kärleken igen

Jennifer Aniston har själv tidigare i år berättat att hon inte haft någon tid alls för dejtande men att kärleken är välkommen tillbaka i hennes liv om den bara dyker upp.

– Jag har ingen tid alls, om jag ska vara ärlig. Dejtande har inte varit någon av mina högsta prioriteringar. Jag känner att oavsett vad som händer så får det bara visa sig, kärlek handlar inte om att leta efter den, eller hur? När den kommer knackandes, så kommer jag välkomna den, sa hon i maj tidigare i år.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.