Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anistons hämnd på vännen efter sveket

Emma Stone.
Foto: AGENCE / BESTIMAGE / AGENCE / BESTIMAGE/IBL BEST IMAGE
Jennifer Aniston sägs ruva på hämnd.
Foto: SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK / SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Foto: DENNIS VAN TINE / STELLA PICTURES DENNIS VAN TINE

Romansen mellan Hollywoodskådespelarna Justin Theroux och Emma Stone har inte undgått någon.

Det nya paret lärde känna varandra när Justin Theroux fortfarande var gift med Jennifer Aniston - som uppges vara sviken och hämndlysten.

– Jen drar ner Emma vid varje chans hon får, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

Skådespelarna Jennifer Aniston, 49, och Justin Theroux, 46, ansökte om skilsmässa i februari.

Enligt amerikanska medier uppges Theroux nu dejta Oscarsvinnaren och tillika Anistons goda vän Emma Stone, 29. De har setts äta middagar, hålla händer och semestra i Frankrike.


LÄS MER: Bilden avslöjar sveket mot Jennifer Aniston 


Uppmanar vänner att ta avstånd

Justin Theroux och Emma Stone lärde känna varandra när de spelade in Netflix-serien ”Maniac”. Att de nu träffas öppet får Aniston att misstänka att de gått bakom ryggen på henne.

– Det irriterar verkligen Jen att Justin blev nära med Emma medan de fortfarande var ett gift par och hon accepterar inte det, säger en uppgiftslämnare till Radar Online och fortsätter:

– Hon drar ner Emma vid varje chans hon får och uppmanar deras andra gemensamma vänner, som Jason Bateman och Jimmy Kimmel, att undvika henne.

Enligt sajtens uppgiftslämnare bör Emma Stone vara på sin vakt - Jennifer Aniston kommer göra allt i sin makt för att straffa henne:

– Jen är riktigt hämndlysten och Emma bör tänka på att Jen är en person som har många lojala vänner till sitt försvar i Hollywood.

Jennifer Aniston och Justin Theroux gifte sig i augusti 2015 under en privat ceremoni i parets hem i Bel-Air. Den 15 februari 2018 meddelade paret att de hade separerat och skilsmässan är fortfarande pågående.


LÄS MER: Anistons varning till Theroux: Håll dig borta från mina vänner 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.