Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anistons hämnd på Jolie – vill ha barn med ex-maken

Jennier Aniston vill skaffa barn med ex-maken Brad Pitt, enligt Radar Online.Foto: KGC-138 / STELLA PICTURES KEN GOFF PHOTOS
Kort efter att Brad Pitt och Jennifer Aniston gick skilda ägar blev Pitt tillsammans med Angelina Jolie.Foto: MUNAWAR HOSAIN / MUNAWAR HOSAIN/STARTRAKSPHOTO.CO STARTRAKS PHOTO
Jennifer Aniston ska nu ha kontaktat Brad Pitt om sina barnplaner.Foto: SCOTT DOWNIE / STELLA PICTURES
Foto: KENNELL KRISTA/SIPA / KRISTA KENNELL / SIPA PRESS STELLA PICTURES

Jennifer Aniston kan snart få sin hämnd på Angelina Jolie – kvinnan som en gång i tiden tog hennes man, Brad Pitt. 

Nu planerar hon nämligen att skaffa barn med ex-maken, enligt uppgifter till Radar online. 

– Han älskar barn och vill gärna ha fler, speciellt med Jen, säger en källa enligt sajten. 

Sedan Jennifer Aniston, 49, och Justin Theroux, 46, i februari gick ut med att de har separerat, har det ryktats om att Aniston gått tillbaka till exet Brad Pitt. 

Och nu trappas ryktena upp – enligt uppgifter har Aniston inga hämningar när det kommer till att hämnas på Jolie.

En källa till Radar online avslöjar nämligen att den forna "Vänner" - stjärnan planerar att skaffa barn tillsammans med Pitt. 

– Jen har inte pratat om att bli tillsammans med Brad igen, i alla fall inte just nu. Men hon har varit smart och fryste in sina ägg för flera år sedan och nu har hon frågat Brad om han kan donera sperma så de äntligen kan få ett barn tillsammans, säger en källa enligt Radar online. 

2005 spelade Angelina Jolie, 42, och Brad Pitt, 54, mot varandra i filmen "Mr. & Mrs. Smith". Samma år skilde sig Jennifer Aniston och Brad Pitt. Omedelbart rapporterades det om att Angelina Jolie hade en romans med Pitt och att hon var anledningen bakom skilsmässan. Något skådespelerskan än i dag förnekar. Även om paret snart blev officiella.

Angelina Jolie och Brad Pitt har i dag sex barn tillsammans och gifte sig 2014 – men i september 2016 ansökte Jolie om skilsmässa. 

 

LÄS MER: Jennifer Anistons svartsjuka – efter exmakens flörtande 

Brad Pitt och Angelina Jolie.Foto: KENNELL KRISTA/SIPA / KRISTA KENNELL / SIPA PRESS STELLA PICTURES

Aniston vill ha den perfekta pappan till sina barn

Jennifer Aniston gifte om sig 2015 med Justin Theroux – men redan efter två och ett halvt år separerade paret. 

Enligt Radar online var en av anledningarna till separationen att Theroux ville starta en familj medan Aniston hela tiden fördröjde det genom att ta på sig fler jobb. 

– Jen kände sig aldrig helt bekväm med Justin som pappa till hennes framtida barn. Hon vill ha den perfekta pappan till sina barn och för henne är det Brad, säger källan. 

Vidare berättar källan att Aniston vill att barnet blir precis som Pitt.

– Hon behövde inte fråga Brad mer än en gång. Han älskar barn och vill gärna ha fler, speciellt med Jen. 

 

LÄS MER: Ex-makens kärleksrevansch på Aniston