Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Anistons bikinibild – som väcker reaktioner

Lär dig mer om Hollywoodstjärnan.
Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
Foto: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Jennifer Aniston och Courteney Cox befinner sig på en semesterresa i Mexiko. Foto: VINCE FLORES / VINCE FLORES/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO
Jennifer Anistons bikinibild sprids p Foto: Twitter
Foto: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA / MEGA TT NYHETSBYRÅN
1 / 7

Jennifer Aniston befinner sig på en semesterresa tillsammans med ”Vänner”-kollegan Courteney Cox.

Duon befinner sig i Mexiko för att njuta av ett födelsedagsfirande – och nu uppmärksammas Aniston för en bikinibild som sprids på nätet.

Den 50-åriga skådespelerskan befinner sig på en semesterresa i Mexiko tillsammans med en av hennes ”Vänner”-kolleger.

Courteney Cox fyllde nämligen 55 år för några dagar sedan – och skådespelarduon verkar njuta för fullt av sin vistelse vid turistorten Cabo San Lucas.

Och nu uppmärksammas även Aniston för en bikinibild som sprids på nätet. Stjärnskådisen syntes i en svart topp och en turkos bikiniunderdel – och det har lett till många reaktioner på nätet.

https://twitter.com/TheSun/status/1141978507842600960

Enligt uppgifter till Daily Mail så finns även Mary McCormack, Kristin Hahn och Jason Batemans fru Amanda Anka med på tjejresan.

Courteneys pojkvän Johnny McDaid, som är gitarrist i gruppen Snow Patrol, ska inte heller fått vara med på resan.

Stjärnan väljer bort dejtinglivet

En källa till People meddelar också att Jennifer Aniston valt bort dejtandet på grund av att hon är: ”Genuint lycklig och uppfylld av sitt arbete just nu”.

Just nu är hon aktuell med filmen ”Murder mystery” – som redan slagit rekord på Netflix. Redan efter ett par dagar hade över 30 miljoner användarkonton valt att se på filmen via streamingtjänsten.

Hennes medspelare i filmen, Adam Sandler, kräver nu också att man ska jobba för en återförening av den folkkära serien ”Vänner”.

– Alla som är med i ”Vänner” är grymma, och alla älskar dem. Hela världen älskar casten. Så för guds skull – gör en jävla film, sa han till People.

Aniston vill återförenas med gamla gänget

Jennifer Aniston säger att hon är intresserad av att reprisera sin roll – och hon tror att samtliga skådespelare skulle vilja vara med på tåget.

– Jag skulle göra det. Tjejerna skulle göra det. Och killarna skulle göra det, berättade hon i en intervju hos Ellen DeGeneres.

Här är tre nyheter att hålla koll på i dag.