Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Aniston slår tillbaka mot dieten: ”Jag skulle aldrig”

Jennifer Aniston berättar sanningen om den virala salladen.
Foto: SBM/PLX / STELLA PICTURES/PACIFICCOASTNEWS/AVALON.RED B4

En sallad som Jennifer Aniston ska ha ätit varenda dag under ”Vänner”-inspelningarna har blivit viral. 

Men stämmer det verkligen? 

– Jag skulle aldrig, berättar hon för Elle. 

Under inspelningarna av ”Vänner” påstås Jennifer Aniston, 53, ha ätit en och samma sallad varenda dag och efter att receptet blivit viralt vill nu skådespelaren berätta sanningen. 

Den virala salladen innehåller rödlök, gurka, pistaschnötter, persilja, mynta och en burk med kikärtor och för Elle gör Jennifer Aniston nu hål på myten om att hon skulle ha ätit den. 

– Jag mår hemskt för den har verkligen blivit viral, och förresten ser det supergott ut men det är inte den salladen jag åt under ”Vänner”. 

Men den här salladen då, är det något hon hade kunnat tänka sig att äta? Jo, visst skulle Aniston kunna testa den men hon höjer också en varningens finger. 

– Jag skulle aldrig ha så där mycket kikärtor i min sallad, om jag ska vara ärlig. Det är inte bra för min matsmältning.

Dietistens ord

Dietisten Sofia Andersson har tidigare berättat för Hälsoliv att just bönor och baljväxlar kan vara svårsmält för vissa personer. 

– Ingen med känslig mage klarar någon större mängd bönor: vi pratar fem-tio stycken max. Allt som är i konserv går däremot lite lättare, linser på burk klarar till exempel de flesta av.

Lovely Delites är Tiktok-kontot som har gjort salladen digital.
Foto: Tiktok

Bilderna inifrån stjärnans hem: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.