Jennifer Aniston uppges vara rasande över avslöjandet. Foto: ER/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURESJennifer Aniston uppges vara rasande över avslöjandet. Foto: ER/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Jennifer Aniston uppges vara rasande över avslöjandet.  Foto: ER/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Emma Stone på Oscarsgalan 2018. Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅNEmma Stone på Oscarsgalan 2018. Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Emma Stone på Oscarsgalan 2018.  Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Justin Theroux. Foto: REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA / REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA STELLA PICTURESJustin Theroux. Foto: REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA / REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA STELLA PICTURES
Justin Theroux.  Foto: REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA / REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA STELLA PICTURES

Aniston rasande efter vännens svek

Publicerad

Jennifer Aniston häpnas över att se vännen Emma Stone på dejt med exet.

Justin Theroux och Emma Stone lärde känna varandra under en filminspelning i fjol. 

– Det är definitivt inte första gången som Jen ser sin make falla för sin motspelerska, säger en uppgiftslämnare enligt New Idea.  

Jennifer Aniston, 49, har gått vidare efter separationen från Justin Theroux, 46, men det gör henne inte oberörd inför vilka han träffar. Enligt New Idea uppges Theroux dejta Oscarsvinnaren tillika Anistons goda vän Emma Stone. De ska ha setts hålla händer ute på en dejt. 

Enligt en uppgiftslämnare till sajten bryr sig inte Jennifer Aniston om att Theroux har gått vidare, eftersom hon själv har gjort det, men hon känner sig sviken och arg då det är med en vän.

– Justin och Emma gjorde en film ihop förra året, nu undrar så klart Jen om de fick ihop det redan då - medan Justin och Jen fortfarande var gifta, säger uppgiftslämnaren och berättar vidare:

– Det är definitivt inte första gången som hon ser sin make falla för sin motspelerska under en inspelning. Det hände med Brad och Angelina. Nu kan inte Jen låta bli att tänka att det händer igen. 

 

LÄS MER: Här är kvinnorna som tjänar bäst i Hollywood 

 

"Definitivt inte deras första dejt"

Jennifer Aniston och Emma Stone varit nära vänner sedan en tid tillbaka och nu känner Aniston att hon har blivit sviken av sin vän. Nu undrar "Vänner"-stjärnan när de började träffas. 

– Hon vill bara veta när de började träffas. De såg så mysiga och lyckliga ut på deras dejt, som att det definitivt inte var deras första dejt. Jen känner sig bara helt förödmjukad, säger uppgiftslämnaren. 

Jennifer Aniston och Justin Theroux gifte sig i augusti 2015. Det hölls en privat ceremoni i parets hem i Bel-Air. Den 15 februari 2018 meddelade paret att de hade separerat och nu ligger de i en pågående skilsmässa. 

 

LÄS MER: Nu avslöjas sanningen – bakom Anistons och Therouxs uppbrott 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag