Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Aniston rasande efter vännens svek

Jennifer Aniston uppges vara rasande över avslöjandet.
Foto: ER/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Emma Stone på Oscarsgalan 2018.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Justin Theroux.
Foto: REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA / REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA STELLA PICTURES

Jennifer Aniston häpnas över att se vännen Emma Stone på dejt med exet.

Justin Theroux och Emma Stone lärde känna varandra under en filminspelning i fjol. 

– Det är definitivt inte första gången som Jen ser sin make falla för sin motspelerska, säger en uppgiftslämnare enligt New Idea.  

Jennifer Aniston, 49, har gått vidare efter separationen från Justin Theroux, 46, men det gör henne inte oberörd inför vilka han träffar. Enligt New Idea uppges Theroux dejta Oscarsvinnaren tillika Anistons goda vän Emma Stone. De ska ha setts hålla händer ute på en dejt. 

Enligt en uppgiftslämnare till sajten bryr sig inte Jennifer Aniston om att Theroux har gått vidare, eftersom hon själv har gjort det, men hon känner sig sviken och arg då det är med en vän.

– Justin och Emma gjorde en film ihop förra året, nu undrar så klart Jen om de fick ihop det redan då - medan Justin och Jen fortfarande var gifta, säger uppgiftslämnaren och berättar vidare:

– Det är definitivt inte första gången som hon ser sin make falla för sin motspelerska under en inspelning. Det hände med Brad och Angelina. Nu kan inte Jen låta bli att tänka att det händer igen. 


LÄS MER: Här är kvinnorna som tjänar bäst i Hollywood 


"Definitivt inte deras första dejt"

Jennifer Aniston och Emma Stone varit nära vänner sedan en tid tillbaka och nu känner Aniston att hon har blivit sviken av sin vän. Nu undrar "Vänner"-stjärnan när de började träffas. 

– Hon vill bara veta när de började träffas. De såg så mysiga och lyckliga ut på deras dejt, som att det definitivt inte var deras första dejt. Jen känner sig bara helt förödmjukad, säger uppgiftslämnaren. 

Jennifer Aniston och Justin Theroux gifte sig i augusti 2015. Det hölls en privat ceremoni i parets hem i Bel-Air. Den 15 februari 2018 meddelade paret att de hade separerat och nu ligger de i en pågående skilsmässa. 


LÄS MER: Nu avslöjas sanningen – bakom Anistons och Therouxs uppbrott 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.