Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Aniston rasande efter vännens svek

Jennifer Aniston uppges vara rasande över avslöjandet. Foto: ER/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Emma Stone på Oscarsgalan 2018. Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Justin Theroux. Foto: REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA / REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA STELLA PICTURES

Jennifer Aniston häpnas över att se vännen Emma Stone på dejt med exet.

Justin Theroux och Emma Stone lärde känna varandra under en filminspelning i fjol. 

– Det är definitivt inte första gången som Jen ser sin make falla för sin motspelerska, säger en uppgiftslämnare enligt New Idea.  

Jennifer Aniston, 49, har gått vidare efter separationen från Justin Theroux, 46, men det gör henne inte oberörd inför vilka han träffar. Enligt New Idea uppges Theroux dejta Oscarsvinnaren tillika Anistons goda vän Emma Stone. De ska ha setts hålla händer ute på en dejt. 

Enligt en uppgiftslämnare till sajten bryr sig inte Jennifer Aniston om att Theroux har gått vidare, eftersom hon själv har gjort det, men hon känner sig sviken och arg då det är med en vän.

– Justin och Emma gjorde en film ihop förra året, nu undrar så klart Jen om de fick ihop det redan då - medan Justin och Jen fortfarande var gifta, säger uppgiftslämnaren och berättar vidare:

– Det är definitivt inte första gången som hon ser sin make falla för sin motspelerska under en inspelning. Det hände med Brad och Angelina. Nu kan inte Jen låta bli att tänka att det händer igen. 

 

LÄS MER: Här är kvinnorna som tjänar bäst i Hollywood 

 

"Definitivt inte deras första dejt"

Jennifer Aniston och Emma Stone varit nära vänner sedan en tid tillbaka och nu känner Aniston att hon har blivit sviken av sin vän. Nu undrar "Vänner"-stjärnan när de började träffas. 

– Hon vill bara veta när de började träffas. De såg så mysiga och lyckliga ut på deras dejt, som att det definitivt inte var deras första dejt. Jen känner sig bara helt förödmjukad, säger uppgiftslämnaren. 

Jennifer Aniston och Justin Theroux gifte sig i augusti 2015. Det hölls en privat ceremoni i parets hem i Bel-Air. Den 15 februari 2018 meddelade paret att de hade separerat och nu ligger de i en pågående skilsmässa. 

 

LÄS MER: Nu avslöjas sanningen – bakom Anistons och Therouxs uppbrott 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!