Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ex-paret Aniston och Pitt återförenade – i nytt projekt

Berättar om tatueringen.
Jennifer Aniston och Brad Pitt var glada att se varandra på SAG-galan i början av året.Foto: EMMA MCINTYRE / STELLA PICTURES/PACIFICCOASTNEWS/AVALON.RED B4
Brad Pitt och Jennifer Aniston 1999.Foto: MICHAEL CAULFIELD / AP
Jennifer Aniston.Foto: ADMEDIA, INC / ADMEDIA/SIPA USA SIPA USA

Spekulationerna om Jennifer Aniston och Brad Pitt har gått på högvarv senaste tiden.

Men nu jobbar de på ett nytt projekt tillsammans, skriver Cosmopolitan.

Flera rykten om att Jennifer Aniston och Brad Pitt har hittat tillbaka till varandra har gått runt det senaste året. Paret var hela Hollywoods älsklingspar i början av 2000-talet innan de skilde sig 2005.

När de i början av året sågs tillsammans på SAG-galan eskalerade ryktena, men det har hittills inte kommit någon bekräftelse.

Men nu har paret återförenats – i alla fall i ett gemensamt jobbprojekt, skriver Cosmopolitan.

Jennifer Aniston och Brad Pitt jobbar ihop

Jennifer Aniston och Brad Pitt deltar i en uppläsning av den klassiska komedin ”Fast times at Ridgemont high” (eller ”Häftigt drag i plugget” som den kallades på svenska när den kom 1982). 

I rollerna syns också kända ansikten som Julia Roberts, Sean Penn, John Legend och Matthew McConaughey. Samtliga skådespelare kommer att sitta var för sig i sina hem och delta via länk.

Det är ännu oklart vilka roller som det forna paret kommer att spela.

Brad Pitt gästade Vänner

Det här är första gången som Jennifer Aniston och Brad Pitt syns tillsammans i en produktion sedan 2001, när de varit gifta ett år, då Brad Pitt var gästskådespelare i tv-serien ”Vänner”.

Uppläsningen av ”Fast times at Ridgemont high” kommer att ske den 17 september och streamas på bland annat Facebook och TikTok. Projektet kommer att samla in pengar till bland annat krisstöd kopplat till coronapandemin.

https://twitter.com/johnlegend/status/1305560818151432194
I herrgårdens bar finns även en bioduk som trollas fram ur golvet med ett enkelt tryck på en knapp.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.