Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Aniston i botox-gräl med Courteney Cox

Jennifer Aniston (bilden) har verkligen råkat i luven på Courteney Cox efter att ha sagt att kvinnor som inte åldras är patetiska.
Courteney Cox, 50, som är en flitig användare av botox uppges vara rasande över Anistons uttalnande, och det åtestår nu att se om stjärnonas kompisrelation kan lappas ihop igen.
Foto: Juan Rico/Fame

Då: Bästa "Vänner".

Nu: Bittra fiender i ett botox-bråk.

- Botox ser fruktansvärt ut, säger Jennifer Aniston till People, samtidigt som Courteney Cox inte får nog av rynkbehandlingen.

Jennifer Aniston, 45, och Courteney Cox, 50, fann varandra när de båda skådespelade i tv-serien "Vänner". Sedan dess har de varit lika tajta som systrar.

Men 20 år efter att de träffades i succéserien ser det ut som att deras vänskapliga förhållande hamnat i en svacka.

Trots att de är överens om mycket finns det en sak som skapar bekymmersrynkor hos kompisparet: Botox.

Förkastat

Medan 50-åriga Courteney prisar botox och regelbundet använder det för att hålla nunan slät, har Jennifer å sin sida öppet förkastat det föryngrande nervgiftet.

- Ingen vill väl ha rynkor, men botox ser fruktansvärt ut, sade nyligen Jennifer Aniston i en intervju med People.

Courteney ska ha tagit Jennifers uttalande personligt - och blivit rasande.

"Öppen för allt"

Så sent som förra året uttalade hon sig i magasinet New You, och sa då att hon är "öppen för allt" när det gäller att föryngra utseendet.

Enligt källor nära till båda stjärnorna är stämningen dem emellan minst sagt kylig...

- Jennifer sa till Courteney att kvinnor som inte tillåter sig att åldras naturligt och värdigt är patetiska, säger en källa nära båda skådespelarna enligt National Enquirer.

Men det finns hopp om en förening.

- Med tanke på deras stormiga historia så är de nog snart vänner igen, säger källan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.