Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Aniston avslöjar hemligheten – om spruckna förhållandena

Jennifer Aniston, 49. Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY
Aniston och skådespelaren Justin Theroux gick skilda vägar 2017. Foto: JAMES SHAW / AVALON.RED B5327
Stjärnan var gift med Brad Pitt 2000 till 2005. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: BACKGRID US / STELLA PICTURES BACKGRID US

Efter att antal spruckna förhållanden är Jennifer Aniston nu singel.

I en ny intervju med tidningen Elle avslöjar nu stjärnan en av de största anledningarna till att hon valt att avsluta relationerna med båda Brad Pitt och Justin Theroux. 

– Det var ett val jag gjorde för att jag ville vara lycklig, och lycka var något som ibland inte fanns i förhållandet, säger hon. 

Jennifer Anistons 49, har två både stormiga och omskrivna förhållanden bakom sig. 

Nyligen berättade stjärnan om sina beslut att leva som singel.

– Mina äktenskap har varit väldigt framgångsrika, enligt mig själv. När de tog slut var det ett val jag gjorde för att jag ville vara lycklig, och lycka var något som ibland inte fanns i förhållandet längre, berättar hon för Elle.

Aniston var gift med Brad Pitt mellan 2000 och 2006 och efter att tidningarna skrivit spaltmeter om tidigare ”Vänner”-stjärnans hjärtesorg efter det spruckna äktenskapet hittade hon till sist kärleken igen – med ”Leftovers”-stjärnan Justin Theroux.

Men parets förhållande kantades av konflikter och i början av 2017 gick de båda ut offentligt och berättade att de gått skilda vägar.

 

 

Justin Theroux och Jennifer Aniston. Foto: BACKGRID US / STELLA PICTURES BACKGRID US

Jennifer Aniston njuter av singellivet

Både äktenskapet med Brad Pitt och Justin Theroux har omgärdats av otrohetsrykten, men och Anistons kärleksliv har länge varit en följeton i media. Men trots relationsproblemen betonar stjärnan att hon nu lever lycklig som singel:

Enligt Radar Online kom Aniston till nya insikter på Leonardo DiCaprio födelsedagsfest i början av december.

- Jen insåg på den festen att hon fortfarande har det i sig. Hon har bestämt sig för att visa att hon finns där ute. Jen har bett hennes vänner att försöka para ihop henne med någon, så länge de är singlar och heta – och ju yngre de är, desto bättre, säger en person i Jennifer Anistons närhet till Radar Online. 

I intervjun med Elle berättar Aniston också att hon ännu inte givit upp drömmen om att få barn.

– Vem vet vad framtiden har att bjuda på när det gäller barn och partner? Och hur det barnet kommer fram...eller inte? Med vetenskap och mirakel kan vi höra andra saker än vi tidigare har kunnat gjort.