Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anis Don Deminas viktiga beslut inför ”Let's dance”

Anis don Deminas tårar när han gick till final.
Anis Don Demina och partnern Katja Luján Engelholm.
Foto: Annika Berglund / TV4

Anis Don Demina har rasat i vikt när han satsat allt i ”Let's dance”-finalen. 

Nu gör han upp om segern i TV4-programmet. 

– Jag vill bevisa att allt går bara man vill det tillräckligt mycket, säger han. 

Artisten Anis Don Demina, 28, har nått final i TV4-långköraren ”Let's dance”. Nu finslipar han dansstegen med sin partner Katja Luján Engelholm inför lördagens final. 

– Vi ger allt. Nu trycker vi på ännu hårdare för att det är final. Det är ett svårare nummer än vi någonsin gjort, men jag är skitpepp, säger han. 

Anis Don Demina är övertygad om att han kommer vinna över konkurrenten och den nyfunna vännen Filip Lamprecht, som tävlar med partnern Linn Hegdal. 

– Jag vill det här så jävla mycket. Jag tackade ja, både för mig själv och för folk där hemma, för att jag vill bevisa att allt går bara man vill det tillräckligt mycket. Det här är lite större än en danstävling för mig, för det handlar om att inspirera andra till att tro på sig själv. 

Stödet från flickvännen 

Bland tv-tittarna finns Anis Don Deminas flickvän, Filippa, som på grund av restriktioner inte kan vara på plats när finalen avgörs. 

Anis Don Demina är tacksam för stödet från kärleken. 

– Hon är världens bästa. Hon har varit superstöttande och funnits där hela tiden, säger Anis Don Demina. 

Paret träffades i fjol, och artisten vill att det blir de för evigt. 

– Vi tar det som det kommer. Jag är jättekär i henne och delar gärna resten av mitt liv med henne.

”Tappat åtta centimeter” 

Artisten berättade under sin medverkan i Melodifestivalen om sin kamp för att gå ned i vikt. Han berättar nu att det också var ett av skälen till han ställde upp i TV4-programmet. 

– Det var en av grejerna som motiverade mig till att göra det här, säger han och berättar att de långa träningspassen också har gett resultat: 

– Jag har tappat runt åtta centimeter runt midjan. Jag känner mig lättare och märker hur jag är snabbare när jag gör vissa danser som vi gjorde när vi började. Det är inte så konstigt när man tränar så pass mycket som vi gör. Jag har gått ner väldigt mycket. Det här var som en boost. Men jag ser fram emot att komma tillbaka till vanlig träning, rutiner för man har glömt hur livet ser ut utanför ”Let's dance”-bubblan.

Efter ”Let's dance” tänker Anis Don Demina ta semester - i en vecka. Sedan följer ett späckat schema för artisten, som gör Sveriges officiella låt till fotbolls-EM ihop med Sami. 


Här får Anis full pott av juryn

Juryn gav Anis don Demina tre 10-poängare i Let's dance.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.