Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anis Don Deminas svar efter kyss- frågan om Johanna Nordström

Anis Don Demina.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Johanna Nordström.
Foto: Johanna Pettersson
Anis Don Demina och Martin Björk.
Foto: Youtube.

Artisten och DJ:n Anis Don Demina och komikern Johanna Nordström har sedan de började samarbeta varit en bejublad humorduo på Youtube. 

– Jag älskar Johanna Nordström, hon är världens skönaste tjej, säger Demina i ”Intimt med björken”.

Anis Don Demina, artist, DJ och Youtuber, medverkade i det senaste avsnittet av Martin Björks Youtubeprogram ”Intimt med björken”. Sedan en tid tillbaka samarbetar Don Demina med komikern Johanna Nordström, och i programmet, som släpptes i söndags, dröjer det inte länge innan Björk börjar ställa frågor om duons relation.

”Om jag säger Johanna Nordström, vad säger du då?” frågar Martin Björk i ”Intimt med björken”.

– Jag säger att du har fått för dig att hon och jag har legat. Klickbait-Janne.. Jag älskar Johanna Nordström, hon är världens skönaste tjej, säger Anis Don Demina. 

Anis Don Demina: ”I wish”

När Martin Björk frågar hur avskedet duon emellan ser ut, och om kyssar kan förekomma svarar Anis Don Demina: 

– Nej, äej, vi kramas. I wish. 

Sedan säger han att han hellre kysser programledaren Martin Björk. Enligt Anis så har det aldrig varit nära att något ska hända mellan honom och Johanna Nordström, och han ser heller inte att det ska göra det inom en nära framtid.

– Nej, jag tror inte det kommer hända, säger han i ”Intimt med björken”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.