Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anis Don Deminas plötsliga kärleksbeslut: ”Funkar inte”

Anis Don Demina om livsförändringen: ”Har fått ett extremt lugn”.
Anis Don Demina berättar att han slutat träffa kärleken.
Foto: OLLE SPORRONG
Anis Don Demina.
Foto: OLLE SPORRONG
Anis Don Demina.
Foto: SVEN LINDWALL

I april visade Anis Don Demina upp en mystisk tjej på sin Youtube-kanal, och sa att han trodde han var kär.

Nu har artisten slutat träffa kärleken – och i en ny vlogg förklarar han beslutet att gå skilda vägar.

– Det gick först och främst väldigt fort fram, och det gjorde det för att det kändes rätt där och då. Men verkligheten kom ikapp till slut, säger Anis Don Demina i Youtube-videon.

När Anis Don Demina publicerade en Youtube-video han döpt till ”Jag tror jag är kär” i april, reagerade fansen. I videon visade Don Demina upp en mystisk tjej som han pussades med – men efter videon har det varit tyst.

Nu öppnar artisten upp om relationen, och avslöjar att de två har slutat ses. I sin senaste video har han en Q&A, och många undrar vad som hände med tjejen.

– ”Vad hände med din flickvän?” Jag postade en vlogg för en månad sedan nu, om en tjej som jag hade träffat, och det var väl första gången jag lade upp något sådant. Vi träffas inte längre. Det finns ingenting ont mellan oss, jag har ingenting ont att säga om henne, hon är en av de finaste tjejerna jag någonsin har träffat i hela mitt liv. Hon förtjänar allt och lite mer, säger Anis Don Demina.

”Det bara funkade inte”

Han konstaterar att paret gick snabbt fram i sin relation – men att det var ohållbart i längden.

– Det gick först och främst väldigt fort fram, och det gjorde det för att det kändes rätt där och då. Men verkligheten kom ikapp till slut. Men det var inte att vi bråkade eller så, det bara funkade inte, det var inte menat. 

Artisten vill inte säga exakt varför de gjorde slut, men indikerar att han hade svårt att ge henne vad hon förtjänar.

– Hon är utan tvekan den finaste tjejen jag någonsin träffat, och jag tycker at hon förtjänar det absolut bästa i hela världen, och när man har mitt jobb kan det vara svårt att erbjuda någon det.

Expressen har sökt Anis Don Demina, som hänvisar till Youtube-videon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.