Anis Don Demina stoppar allt efter tuffa perioden

Anis Don Demina tar en paus från allt
Anis Don Demina har haft några hektiska år.
Foto: OLLE SPORRONG
Anis Don Demina tar paus från sociala medier.
Foto: SVEN LINDWALL

Efter flera intensiva år tvingas nu rapparen Anis Don Demina ta en paus från allt, för att fokusera på sig själv.

På Instagram ber Melodifestivalen-artisten om ursäkt för att han inte orkar fortsätta köra på – samtidigt som han tvingas dementera hemska rykten om att han ska ha dött.

”Det är för er jag tar en paus. För att komma tillbaka som en starkare, bättre, och gladare version av mig själv”, skriver Anis Don Demina om den planerade pausen.

Artisten Anis Don Demina, 27, väljer att pausa sin karriär, och fokusera på sitt eget mående.

På tisdagskvällen publicerade Melodifestivalen-artisten ett långt inlägg på Instagram där han förklarar sitt beslut att dra sig undan en period.

”Förlåt. Från och med imorgon så kommer jag logga ut. Alla sociala medier kommer skötas av mitt team och tyvärr kommer inga DM’s besvaras eller så. Jag måste ha ett break. Jag har gasat på konstant i över 3 år utan att stanna upp och fråga mig själv hur jag mår. Jag har gått igenom vissa saker den här våren som jag inte ens önskar på min värsta fiende”, skriver Anis Don Demina i inlägget.

Artisten fortsätter med att tacka sina vänner och fans för allt stöd – och att han hoppas kunna komma tillbaka och må bättre.

”Tack för er förståelse, jag älskar er. Glöm inte allsång på Skansen 14 Juli, jalla!”, avslutar rapparen med några röda hjärtemojis.

Anis Don Demina dementerar hemska ryktet

I samband med inlägget började det spridas hemska rykten om artisten på Tiktok – flera fick nämligen höra att Anis Don Demina egentligen är död, skriver Bloggbevakning. 

Men efter att hört talas om ryktena tog Bloggbevaknings Camilla Gervide kontakt med artisten, som menar att pausen var bestämd redan innan ryktena började cirkulera.

”Jag lever, ba överarbetad”, skriver Anis Don Demina till sajten i en kommentar.

Expressen har sökt Anis Don Demina, som avböjer att kommentera.

https://www.instagram.com/p/CCEhjdjJK3l/

Anis berättar om mötet med Zlatan:

Anis Don Demina träffade Zlatan – då hände det som inte får hända

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.