Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Anis ledsna besked – slut med flickvännen

Foto: OLLE SPORRONG

Anis Don Demina och flickvännen Filippa Toremo har gjort slut, bekräftar de båda på sina respektive Instagramkonton.

”Vissa saker är bara inte menade” skriver Don Demina på Instagram.

Har du fått hjärtat krossat någon gång?

Under onsdagskvällen berättade programledaren och komikern Anis Don Demina, 28, att han och flickvännen, influencern Filippa Toremo gått skilda vägar efter knappt ett år tillsammans.

”Som vissa av er förmodligen räknat ut så har jag och Filippa valt att fortsätta våran relation som vänner. Jag har verkligen inget ont att säga om henne, hon är en otrolig tjej men ibland är man bara olika. Kommer alltid finnas där för henne så som jag vet att hon kommer finnas där för mig. Vissa saker är bara inte menade” skriver Don Demina på sin story.

Även Filippa Toremo bekräftade uppbrottet på sin Instagram kort därefter. Under en frågestund svarade hon på om hon och Anis Don Demina fortfarande var ett par.

”Nej, tyvärr är vi inte tillsammans längre. Anis är verkligen världens finaste kille men tyvärr funkade det inte för oss” skriver hon som svar.

Anis Don Demina och Filippa Toremo träffades i december förra året och blev snabbt ett par. 

– Hon får ju höra det roliga framför allt, men det jobbiga också ibland. Hon är stöttande och förstående. Det tar ju mycket tid och ibland har jag sena kvällar. Men hon är supersupportive och hejar, på samma sätt som jag stöttar henne i allt hon gör, sa Don Demina till Expressen om flickvännen i augusti. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.