Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Anis Don Demina hyllar kärleken: ”En otrolig flickvän”

Anis Don Demina gör Pär Lernström sällskap i ”Idol”.
Foto: Magnus Ragnvid / Pressbild
För Don Demina har 2021 varit ett framgångsrikt år.
Foto: CARL-OLOF ZIMMERMAN/TT / TT NYHETSBYRÅN

Artisten, radioprofilen och numera också programledaren Anis Don Demina har ett framgångsrikt år bakom sig med programledarroller i Melodifestivalen och Idol.

Men även på ett privat plan har det varit bra. I fjol träffade han kärleken i Filippa Toremo, och han berättar att de är mer kära än någonsin.

– Det är kul att ha någon att dela allt med, och ha någon som kramar en när man kommer hem efter att ha jobbat, dansat, eller spelat in, säger Anis Don Demina.

Anis Don Demina, 28, fick tillsammans med Oscar Zia, 24, lysande recensioner efter att duon axlat programledarrollen under en av deltävlingarna till Melodifestivalen i februari.

I en intervju med Expressen berättar Don Demina att han efter insatsen fick flertalet erbjudanden om programledaruppdrag – men att det till sist krävdes att TV4 skulle ringa om ”Idol”, för att han skulle nappa.

Under hösten syns han i rutan bredvid Pär Lernström i det populära formatet, och att få chansen att jobba med en av Sveriges bästa programledare är något han ser framemot.

Don Demina har fått egna programmet ”Idolraketen”

– Han är ju ett geni när det kommer till att programleda. Vi har en väldigt naturlig dynamik mellan varandra. Både han och jag är väldigt rappa och det väldigt fort, vilket jag tycker är väldigt kul och jag tror att jag kan lära mig mycket av honom.

Han har också fått ett eget program som sänds på webben, under namnet ”Idolraketen”.

– Jag kommer åka på en liten ”Idol”-turné själv för att hitta de här raketerna, till tre fyra olika städer, och sedan får vi fram en person som ska ställas sig framför juryn och gå in i den pågående tävlingen, säger han.

”Hon är en otrolig flickvän”

Vid sidan av de karriärmässiga framgångarna har privatlivet också varit något av en ljuspunkt för Anis Don Demina. I december i fjol träffade han sin nuvarande flickvän, influcencern Filippa Toremo.

– Vi har det jättebra. Jag är lika kär, eller mer än vad jag var innan. Hon är en otrolig flickvän.

Det har gått snabbt?

– Det har det verkligen. Men det är också för att jag har haft så jävla mycket att göra. Men det är kul, det är kul att ha någon att dela allt med, och ha någon som kramar en när man kommer hem efter att ha jobbat, dansat, eller spelat in eller vad man nu har gjort hela dagen, säger Anis och fortsätter:

– Hon får ju höra det roliga framför allt, men det jobbiga också ibland. Hon är stöttande och förstående. Det tar ju mycket tid och ibland har jag sena kvällar. Men hon är supersupportive och hejar, på samma sätt som jag stöttar henne i allt hon gör.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.