Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anis don Demina: ”Mycket man inte ser”

I det senaste programmet fick Anis don Demina årets första fullpott – och juryn var i extas.
Anis don Demina, 27, är inne på sin sjätte vecka i ”Let's Dance”.
Foto: Annika Berglund
Anis don Demina, 27, har hittills klarat sig utan skador i ”Let's dance”, samtidigt menar han att han efter sex veckor i tävlingen har känt att det har tagit på honom.
Foto: CARL-OLOF ZIMMERMAN/TT / TT NYHETSBYRÅN

”Let's dance” är inne på sin sjätte vecka. 

Anis don Demina, 27, menar att det börjar kännas att det tar på en. Och mycket av det är sådant som tittarna inte ens får se.

– Det är inte bara att ställa sig upp och dansa, säger han.

Anis don Demina, 27, har hittills klarat sig utan skador i ”Let's dance”, samtidigt menar han att han efter sex veckor i tävlingen har känt att det har tagit på honom.

– Det är inte bara att ställa sig upp och dansa, det är att filma och göra synkar, det är omtagningar, det är så mycket saker som man kanske inte ser som åskådare. Jag dedikerar ju mitt liv till det här under den här tiden, det finns inte utrymme till något annat. Det visste man ju när man gick in i det, säger Anis don Demina och fortsätter:

– Men man kämpar på helt enkelt. Det är väldigt kul också, det är det som driver en också. Man har så jävla kul på vägen och jag är så glad att få ha kommit så här långt.

”Det är slit”

På onsdagen publicerade Anis don Demina en bild på sin Instagram story från danslokalen där han skrev att det var ”en tuff dag”.

– Jag tror att man har det en gång i veckan. Framför allt på onsdagen som är dagen innan vi har torrep. Man vill att det ska vara redo för sändning men det är typ fysiskt omöjligt att vara det på torsdagen.

Med bilden på Instagram ville han visa just det, menar han.

– Jag ville visa att det inte bara är guld och gröna skogar utan det är slit och man lägger sin själ i det liksom. 

”Otroligt fin flickvän”

En som stöttar Anis don Demina genom ”Let's dance”-resan är flickvännen Filippa.

I en video på Youtube berättade 27-åringen nyligen att de träffades under en utekväll. Nu har de varit ett par i fem månader.

– Vi trivs med varandra och vi har det bra. Vi har träffats i fem månader så det är ett steg i taget. Men vi trivs i varandras sällskap jättemycket. Hon är en otroligt fin flickvän, säger Anis don Demina.

Filips skada: ”Kan andas”

Filip Lamprecht hade en tuff träningsvecka inför lördagens ”Let's dance”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.