Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Angelinas nya hämnd – hotar att avslöja allt

Enligt en överenskommelse som exparet har gjort ska de inte prata skit om varandra. Men Angelina Jolie ska ha funnit en väg runt detta.Foto: NEIL HALL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Nu vill Angelina Jolie avslöja allt om sitt förhållande med sin exmake - i en exklusiv tvintervju.Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
– De två hatar varandra fortfarande med passion och hon är väldigt angelägen om få sin historia hörd även om det görs subtilt, säger uppgiftslämnaren till Radar.Foto: DIAZ/DYDPPA/REX/SHUTTERSTOCK / DIAZ/DYDPPA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
– När hon kommer att medverka i tv kommer hon att lyfta fram välgörenhet som stöttar kvinnor som har levt i våldsamma relationer, singelmammor med ointressanta pappor. Allt detta kommer vara inriktade mot Brad, säger uppgiftslämnaren till Radar.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Skilsmässan mellan Angelina Jolie och Brad Pitt har länge varit infekterad. Nu vill Jolie få säga sitt och avslöja allt i en kommande tv-show. 

– Enligt deras överenskommelse ingår en klausul där det står att de inte får prata skit om varandra. Men Angelina har hittat ett smart sätt runt detta, säger en uppgiftslämnare till Radar. 

Det har gått två år sedan Angelina Jolie, 43, skilde sig från Brad Pitt, 54. 

Enligt en uppgiftslämnare till Radar är förhållandet mellan exmakarna på botten.

– De två hatar varandra fortfarande med passion och hon är väldigt angelägen om få sin historia hörd även om det görs subtilt, säger uppgiftslämnaren till sajten. 

Uppgiftslämnaren berättar vidare att exmakarna har en speciell överenskommelse sedan deras skilsmässa.

– Enligt deras överenskommelse ingår en klausul där det står att de inte får prata skit om varandra. Men Angelina har hittat ett smart sätt runt detta, säger en uppgiftslämnare till Radar.

Det har gått två år sedan Angelina Jolie, 43, skilde sig från Brad Pitt, 54. Enligt en uppgiftslämnare till Radar är förhållandet mellan exmakarna på botten.Foto: KENNELL KRISTA/SIPA / KRISTA KENNELL / SIPA PRESS STELLA PICTURES

Nu vill Angelina få chansen att berätta sin sida om förhållandet med sin exmake - i en exklusiv tv-intervju.

– När hon kommer att medverka i tv kommer hon att lyfta fram välgörenhet som stöttar kvinnor som har levt i våldsamma relationer, singelmammor med ointressanta pappor. Allt detta kommer vara inriktade mot Brad, säger uppgiftslämnaren till Radar.

 

 

Miljonbelopp hittills för vårdnadstvisten

Skådespelarparets skilsmässa har hittills varit en dyr historia. Bara vårdtvisten har hittills kostat mer än 15 miljoner dollar, eller 131 miljoner kronor, i advokatkostnader för de både Angelina Jolie och Brad Pitt. 

Paret förhandlar både kring den gemensamma förmögenheten på 4,3 miljarder kronor och deras sex barn – Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, and 10-åriga tvillingarna Vivienne and Knox.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.