Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Angelinas kollaps efter Brads nya kärleksbesked

Foto: Stella Pictures
Foto: AP / TT NYHETSBYRÅN
Neri OxmanFoto: THEIMAGEDIRECT.COM / THEIMAGEDIRECT.COM/IBL THE IMAGE DIRECT
Angelina JolieFoto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES

Brad Pitt har träffat en ny kärlek - den geniförklarade professorn Neri Oxman.

Det har fått Angelina Jolie att bryta ihop, enligt en uppgiftslämnare till sajten Hollywood Life. 

Enligt samstämmiga uppgifter från Hollywood har Brad Pitt gått vidare efter skilsmässan från Angelina Jolie. Det är forskaren och professorn Neri Oxman som har vunnit filmhunkens hjärta, och det har fått Jolie att reagera. Hon ska enligt sajten ha fallit ihop när hon fick höra nyheten.

– Hon klarar inte av att någon är smartare och vackrare än hon, och hon är jätteförbannad på att Brad har lyckats hålla sitt nya förhållande hemligt i flera månader, säger en uppgiftslämnare till sajten Hollywood Life. 

Jolie visste, enligt sajten, ingenting om Brads nya liv med Neri Oxman förrän det dök upp i amerikanska medier. Enligt sajten känner sig Jolie förödmjukad för att Pitt har gått vidare före henne, och att det är med en professor på institutet MIT verkar inte göra saken bättre.

Angelinas mystiska mäklare

Det har dock ryktats om att även Angelina har funnit kärleken. I mars rapporterade amerikanska sajten ET Online om att Jolie träffat en mäklare, som inte tidigare figurerat i offentligheten. Vem den mystiske fastighetsmannen är har inte ens Hollywood Life lyckats luska fram.

LÄS MER: Nu gör Brad och Angelina upp om barnen

Brad och Angelinas uppslitande skilsmässoprocess har pågått under lång tid.

Men nu verkar den långdragna separationen lida mot sitt slut. Enligt en uppgiftslämnare till The Sun så har nu Angelina Jolie och Brad Pitt kommit överens om villkoren för skilsmässan.

– De har nu kommit överens om skilsmässans villkor, säger en uppgiftslämnare till The Sun, och menar att papprena ses över av skådespelarnas advokater, men förväntas skickas in inom de kommande veckorna.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.