Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Angelina Jolies pappa hyllar Trump – trots presidentens hån

Angelina Jolie stöder inte Donald Trump.Foto: GEERT VANDEN WIJNGAERT / AP TT NYHETSBYRÅN
Far och dotter – Jon Voight och Angelina Jolie tycker väldigt olika om president Trump.Foto: LISA OCONNOR / STELLA PICTURES ZUMA PRESS
Donald Trump.Foto: EVAN VUCCI / AP TT NYHETSBYRÅN
Jon Voight är känd från filmer som "National treasure".Foto: DAVID J. PHILLIP / AP TT NYHETSBYRÅN

President Donald Trump har i åratal kritiserat Angelina Jolies utseende, och kommenterat kring hennes sexliv.

Trots det tar skådespelarens pappa Jon Voight, även han skådespelare, presidenten i försvar.

– Han gör ett så bra jobb varenda dag, säger Jon Voight i en video på Twitter. 

Skådespelaren Angelina Jolie, 43, är inte ett fan av Donald Trump.

I samband med att Donald Trump meddelade under sin presidentkampanj att han ville förbjuda muslimer att resa till USA röt skådespelaren ifrån.

– Som jag ser det är USA byggt på människor från hela världen som samlats över frihet, framför allt friheten att tro på vilken religion man vill. Så, det är svårt att höra detta från någon som försöker bli Amerikas president, sade stjärnan då, enligt Huffington Post.

Men Angelina Jolies pappa – skådespelaren Jon Voight, uttalad republikan, håller inte med. 

 

 

I stället tog han nyligen president Trump i försvar i en video på Twitter, rapporterar Washington Times.

– Han gör ett så bra jobb varenda dag. Han gör fantastiska saker, på riktigt, nyheterna visar inte detta, och det finns människor som kokar ihop skvaller och lögner för att sänka honom, säger den 79-åriga skådisen i videon och fortsätter:

– Det här är vårt land. Vi är amerikaner. Vi borde stödja vår president och vara glada, väldigt glada över att vi har denna man i Vita huset som gör så mycket för vårt land.

Donald Trumps om Angelina Jolie: ”ingen skönhet”

Skådespelaren Jon Voights försvarstal av presidenten sker trots att Donald Trump i åratal kritiserat hans dotter Angelina Jolies utseende.

– Angelina är fantastisk för alla tycker att hon är en sådan skönhet. Och jag säger inte att hon är oattraktiv, men hon är inte en skönhet, inte ens med hjälp av fantasin, sade Donald Trump 2007 till programledaren Larry King på CNN.

Enligt W Magazine har Trump även betygsatt Angelina Jolies utseende på en skala från ett till tio. Skådespelaren är enligt presidenten en sjua.

 

 

Till Larry King meddelade Donald Trump även att han inte ens skulle skaka hand med henne.

– Hon har varit med så många killar att jag ser ut som ett barn i jämförelse, okej, sade Donald Trump till Larry King och fortsatte:

– Och nu är hon representant i FN och för världsfred mot hunger och all sådan skit.

Angelina Jolie har inte bemött Donald Trumps uttalanden om henne.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.