Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Angelina Jolies nya drag mot Brad Pitt

Angelina Jolie gör sig redo för skilsmässoförhandlingarna mot Brad Pitt.
Foto: Dm1 / ALL OVER PRESS WENN
Skådespelaren vässar nu klorna inför mötet med ex-maken i rätten och har satt ihop ett helt lag av superadvokater som ska hjälpa henne att vinna.
Foto: Andrew Medichini / AP

Angelina Jolie gör sig redo för skilsmässoförhandlingarna mot Brad Pitt.

Skådespelaren vässar nu klorna inför mötet med ex-maken i rätten och har satt ihop ett helt lag av superadvokater som ska hjälpa henne att vinna.

Enligt TMZ ska Jolie nämligen redan ha anlitat ett flertal kända stjärnjurister.

Angelina Jolie, 41, ska skilja sig från Brad Pitt, 52. Efter tolv år tillsammans begär skådespelaren skilsmässa från sin make och kräver dessutom ensam vårdnad om parets sex barn. Skådespelerskan påstår att den blivande exmaken Brad Pitt har aggressionsproblem och att problem blivit allvarliga i kombination med alkohol. Det ska även ha påverkat hans faderskap, enligt henne. Därför vill Angelina Jolie att Brad Pitt endast ska ha tillåtelse att besöka barnen, medan hon ska ha all vårdnad.

Och för att maximera sina chanser att gå vinnande ur striden mot ex-maken har Angelina Jolie nu satt ihop ett drömlag av advokater inför skilsmässoförhandlingarna. Enligt den amerikanska nöjessajten TMZ har Jolie nämligen värvat flera kända stjärnadvokater till sitt lag.


LÄS MER: Brad Pitts kamp mot Angelina Jolie om barnen

Angelina Jolie anlitar stjärnadvokater

Angelina Jolies team leds nämligen redan av den kända skilsmässoadvokaten Laura Wasser. Nu har skådespelaren också anlitat både Pierce O'Donnell och Bert Fields att hjälpa henne.

Laura Wasser är specialist på just skilsmässor och har tidigare företrätt andra kända Hollywoodprofiler, däribland Ashton Kutcher, Heidi Klum, Ryan Reynolds, Christina Aguilera och Johnny Depp, i deras skilsmässomål. B

ert Fields har bland annat representerat kändisar som Michael Jackson, Beatles, Tom Cruise och John Travolta i olika rättegångar.


LÄS MER: Aniston indragen i Pitt och Jolies skilsmässa

Brad Pitt vill ha delad vårdnad

Brad Pitt kommer dock inte att ge sig utan en kamp och skådespelaren vill ha delad vårdnad om barnen, skriver den amerikanska sajten TMZ. Enligt källor till sajten kommer han inte tillåta att barnen hålls ifrån honom.

– Det finns inte en chans att det kommer hända, uppger källor till TMZ.

Angelina Jolie och Brad Pitt har barnen Maddox, Pax och Zahara, som de har adopterat, samt de biologiska barnen Shiloh, Vivienne och Knox.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.