Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Angelina Jolies nya drag i skilsmässokriget: ”Otäck”

Brad Pitt.Foto: I. HASEGAWA / STELLA PICTURES/PACIFICCOASTNEWS/AVALON.RED B4
Foto: NEIL HALL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

En vingård i Frankrike har fått den infekterade skilsmässotvisten att vakna igen.

Angelina Jolie tänker inte nöja sig med att dela, utan gör nu allt i sin makt för att bli av med ex-maken Brad Pitt.

– När Angie återvände till platsen insåg hon hur mycket hon älskar det och hur mycket det skulle göra Brad galen om hon tog det från honom, säger en källa till RadarOnline.

Hollywoodparet Angelina Jolie, 44, och Brad Pitt, 55, skilde sig för tre år sedan men skilsmässotvisten är än inte över. Nu gör Angelina ett nytt drag för att få det som hon vill ha. Denna gång gäller det ett slott med en tillhörande vingård som ligger i Frankrike. Platsen som hon delar med ex-maken vill hon nu ha för sig själv, trots att paret sedan tidigare kommit överens om att dela på den.

– De hade ett avtal om att de skulle dela det, eftersom det är ett lukrativt företag, men när Angie återvände till platsen insåg hon hur mycket hon älskar det och hur mycket det skulle göra Brad galen om hon tog det från honom, säger en källa till RadarOnline.

”Kämpa till slutet”

Angelina Jolie kommer nu att göra allt hon kan för att ta över slottet med den tillhörande vingården i Frankrike. Något som förmodligen inte kommer att bli lätt. Även Brad Pitt har en kärlek till stället och oroas nu för att ex-frun har planer på att göra sig av med vingråden.

– Brad älskar den platsen och är väldigt stolt över sin status som vinmakare och vet att Angie förmodligen bara skulle sälja den, eller ännu värre, riva den, bara för att vara otäck. Han kommer att kämpa till slutet för att se till att han får behålla sin Chateau, säger källan och tilläger att Pitt har tillsatt en advokat.

Träffade inte sönerna på 900 dagar

Tidigare har den infekterade skilsmässotvisten lett till att Brad Pitt inte träffat sönerna Maddox och Pax på över 900 dagar och nu kan alltså bråket återupptas. Det kan även innebära att boken som Brad Pitt jobbar på just nu kan försenas.

– Brad är fortfarande nykter och har arbetat med den här boken ganska länge, avslöjade en källa nära skådespelaren till RadarOnline och fortsätter:

– Han väntar bara på att allt detta drama med Angelina och barnen ska vara över och klara.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.