Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Angelina Jolies kamp för barnen – så har stjärnans liv förändrats

Angelina Jolie har anpassat sitt liv för att vara ensamstående mamma.Foto: ZUMAPRESS.COM / MEGA / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN
Sedan skilsmässan från Brad Pitt har Angelina Jolies liv förändrats på många sätt.Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
”Barnen är hennes liv”, berättar en uppgiftslämnare enligt Daily Mail. Foto: FAME PICTURES / STELLA PICTURES

Sedan skilsmässan från Brad Pitt har Angelina Jolies liv förändrats på många sätt – och stjärnan har anpassat sitt liv för att vara ensamstående mamma.

Nu avslöjas stjärnans kamp för barnen.

”Barnen är hennes liv”, berättar en uppgiftslämnare enligt Daily Mail. 

Brad Pitt, 55, och Angelina Jolie, 43, gick skilda vägar sommaren 2016 och paret har efter det pågick en lång skilsmässotvist som bland annat handlade om de sex barnen Maddox, 17, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 12, och 10-år gamla tvillingarna Knox and Vivienne. 

Enligt uppgifter till Us Weekly har stjärnan anpassat sin livsstil för familjen – och gör nu allt för sina sex barn.

”Barnen är hennes liv” och ”Varje dag är ett nytt äventyr” för familjen berättar uppgiftslämnaren för tidningen enligt Daily Mail.

– Hon kommer alltid på roliga saker att göra tillsammans med alla de sex barnen, Maddox, 17, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 12, och 10-år gamla tvillingarna Knox and Vivienne, säger källan vidare.

Angelina Jolie har svårt att säga nej

Världsstjärnan vill gärna inte att hennes barn hamnar framför tv:n i deras lyxiga hem i Los Angeles, men enligt uppgifter är hon ”en mjukis” som har svårt att säga nej till barnen. 

– Om någon är intresserad av något så jobbar hon för det och ser till att det händer, berättar uppgiftslämnaren vidare.

När barnen vill börja med några aktiviteter ser hon till att det blir av – till exempel har Pax fått lektioner i boxning, Zahara ikampsport och Shiloh and Knox har fått studera robotar.

Skilsmässan har inte gått igenom

Stjärnparet ansökte om skilsmässa i september 2016 – och nu drygt två och ett halvt år senare, har skilsmässan ännu inte gått igenom – och tidigare i veckan kom det uppgifter om att Brad Pitt har börjat bli otålig.

”Brad är irriterad och önskar att den här skilsmässan hade blivit klar för länge sedan”, har en uppgiftslämnare berättat enligt HollywoodLife.

Angelina Jolie ska i sin tur ska så sent som i augusti förra året ha hoppats på att skilsmässan skulle gå igenom innan årsskiftet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.