Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Angelina Jolies ilska efter skilsmässan

Angelina Jolie, 41, vill fokusera på barnen efter skilsmässan.Foto: MARTIAL TREZZINI / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Brad Pitt.Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Angelina Jolie vill inte tillbaka till Brad Pitt, skriver Hollywood Life.

Efter den uppslitande skilsmässan är nu Jolie säker på att hon inte vill tillbaka till sitt ex.

– Brad krossade hennes hjärta och att hon fortfarande är arg på honom för att han kastade bort sin familj, säger en uppgiftslämnare, skriver Hollywood Life. 

Angelina Jolie, 41, vill fokusera på barnen efter skilsmässan från maken Brad Pitt, 53, och är inte intresserad av att hitta tillbaka till exet.

Enligt uppgifter till Star Magazine har skådespelaren inga intentioner att skynda sig in i ett nytt förhållande.

– Hon har varit till helvetet och tillbaka, men vill bli starkare av erfarenheten, så hon tittar inte tillbaka, säger uppgiftslämnaren till tidningen.

Skådespelaren ska ha rationaliserat och funderat mycket efter skilsmässan, och kommit fram till att det är barnen hon ska fokusera på. Dessutom vill hon ha en vänlig relation till exet Brad Pitt för barnens skull.

– Ska barnen ha skilda föräldrar vill hon hellre att det är två personer som är glada för varandras skull, säger uppgiftslämnaren om Angelina Jolie.

 

LÄS MER: Nu bryter Pitt tystnaden – därför tog det slut med Jolie 

Angelina Jolie.Foto: HENG SINITH / AP TT NYHETSBYRÅN

Angelina Jolie fortfarande sårad av Brad Pitt

 

LÄS MER: Nya anklagelserna mot Angelina Jolie

 

Detta tros vara anledningen till att Angelina Jolie har köpt ett hus för över 200 miljoner kronor, alldeles i närheten av Brad Pitts hem i Los Feliz. Allt för att kunna gå vidare, för sina barns skull.

Men även om Angelina Jolie är glad för att Brad Pitt har blivit nykter, så är hon fortfarande sårad över att relationen tog slut, skriver Hollywood Life.

– Hon har berättat för sina vänner att Brad krossade hennes hjärta och att hon fortfarande är arg på honom för att han kastade bort sin familj, säger en uppgiftslämnare, skriver Hollywood Life. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.