Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Angelina Jolies ilska efter Anistons hämnd

Publicerad

Brad Pitt har återförenats med Jennifer Aniston, och exfrun Angelina Jolie är rasande.

Efter skilsmässan från Jolie har Brad Pitt lutat sig mot första exfrun - något Aniston ser som sin hämnd mot Angelina Jolie.

– Hon får en välförtjänt hämnd. Jennifer känner att Angelina skröt om sin relation med Brad under alla dessa år, säger en uppgiftslämnare till In Touch. 

Brad Pitt och Angelina Jolie skilde sig för ett år sedan, och det svåra året som följde har gjort att Pitt har hittat tillbaka till sin första exfru - Jennifer Aniston.

Exparet har blivit nära vänner igen, trots att Jennifer Aniston numera är gift med skådespelaren Justin Theroux, och den återfunna relationen gör Angelina Jolie upprörd, skriver In Touch.

– Jennifer har alltid varit Angelinas största rival när det kommer till Brad. Hon hatar sättet som hon alltid har porträtterats som en "femme fatale", medan Jennifer framställs som den perfekta granntjejen i deras kända triangeldrama, säger en uppgiftslämnare till In Touch.

 

LÄS MER: Jennifer Aniston försvarar sina bröst

 

Brad Pitt förlitar sig på Jennifer Aniston efter skilsmässan från Jolie

 

LÄS MER: Bilden på Aniston – bryter stora tystnaden

 

Uppgifter till tidningen menar att Theroux inte har något att vara orolig för när det kommer till sitt äktenskap med Jennifer, Brad Pitt är glad bara över att vara vän med exet igen. Lyckligt gifta Jennifer Aniston har hjälpt honom efter det omskrivna uppbrottet från Jolie.

– Brad skulle aldrig drömma om att bryta upp Jennifers äktenskap. Brad lutar sig mot henne som sin förtrogna. Hans förnyade relation till Jennifer har varit en viktig källa till stöd och tröst genom det svåraste året i hans liv, säger uppgiftslämnaren till sajten.

Jennifer Aniston uppges också njuta av Angelina Jolies svartsjuka mot relationen med Brad Pitt. Efter att Jolie uttalade sig 2006 om hur hon och Pitt blev tillsammans under inspelningen av "Mr and Mrs Smith", då Pitt fortfarande var gift med Aniston, så har Jennifer Aniston ogillat Jolie.

– Hon får en välförtjänt hämnd. Jennifer känner att Angelina skröt om sin relation med Brad under alla dessa år. Jennifer får sista skrattet. Hon älskar att hon har blivit Brads förtrogna, säger uppgiftslämnaren.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag