Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Angelina Jolies ilska efter Anistons hämnd

Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Brad Pitt har återförenats med Jennifer Aniston, och exfrun Angelina Jolie är rasande.

Efter skilsmässan från Jolie har Brad Pitt lutat sig mot första exfrun - något Aniston ser som sin hämnd mot Angelina Jolie.

– Hon får en välförtjänt hämnd. Jennifer känner att Angelina skröt om sin relation med Brad under alla dessa år, säger en uppgiftslämnare till In Touch. 

Brad Pitt och Angelina Jolie skilde sig för ett år sedan, och det svåra året som följde har gjort att Pitt har hittat tillbaka till sin första exfru - Jennifer Aniston.

Exparet har blivit nära vänner igen, trots att Jennifer Aniston numera är gift med skådespelaren Justin Theroux, och den återfunna relationen gör Angelina Jolie upprörd, skriver In Touch.

– Jennifer har alltid varit Angelinas största rival när det kommer till Brad. Hon hatar sättet som hon alltid har porträtterats som en "femme fatale", medan Jennifer framställs som den perfekta granntjejen i deras kända triangeldrama, säger en uppgiftslämnare till In Touch.

 

LÄS MER: Jennifer Aniston försvarar sina bröst

 

Brad Pitt förlitar sig på Jennifer Aniston efter skilsmässan från Jolie

 

LÄS MER: Bilden på Aniston – bryter stora tystnaden

 

Uppgifter till tidningen menar att Theroux inte har något att vara orolig för när det kommer till sitt äktenskap med Jennifer, Brad Pitt är glad bara över att vara vän med exet igen. Lyckligt gifta Jennifer Aniston har hjälpt honom efter det omskrivna uppbrottet från Jolie.

– Brad skulle aldrig drömma om att bryta upp Jennifers äktenskap. Brad lutar sig mot henne som sin förtrogna. Hans förnyade relation till Jennifer har varit en viktig källa till stöd och tröst genom det svåraste året i hans liv, säger uppgiftslämnaren till sajten.

Jennifer Aniston uppges också njuta av Angelina Jolies svartsjuka mot relationen med Brad Pitt. Efter att Jolie uttalade sig 2006 om hur hon och Pitt blev tillsammans under inspelningen av "Mr and Mrs Smith", då Pitt fortfarande var gift med Aniston, så har Jennifer Aniston ogillat Jolie.

– Hon får en välförtjänt hämnd. Jennifer känner att Angelina skröt om sin relation med Brad under alla dessa år. Jennifer får sista skrattet. Hon älskar att hon har blivit Brads förtrogna, säger uppgiftslämnaren.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!