Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Angelina Jolies bekännelse – blev sjuk efter skilsmässan

Angelina Jolie kände sig obetydlig och vilsen efter skilsmässan från Brad Pitt – samtidigt som hon drabbades av problem med hälsan.Foto: THUMBS42/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
I en intervju med franska magasinet Madame berättar Angelina Jolie om den svåra perioden av sorg, och hur hon tappade bort sig själv.Foto: AAR/FAME PICTURES / STELLA PICTURES
”Det var en komplicerad tid, där jag inte kunde känna igen mig själv längre”, säger Angelina Jolie i intervjun.Foto: NANCY KASZERMAN / STELLA PICTURES ZUMA PRESS
Angelina Jolie och Brad Pitt.Foto: JIM RUYMEN / STELLA PICTURES / UPI

Angelina Jolie kände sig obetydlig och vilsen efter skilsmässan från Brad Pitt – samtidigt som hon drabbades av problem med hälsan.

I en intervju med franska magasinet Madame berättar Angelina Jolie om den svåra perioden av sorg, och hur hon tappade bort sig själv.

– Det var en komplicerad tid, där jag inte kunde känna igen mig själv längre, säger Angelina Jolie i intervjun.

Det var 2016 som Angelina Jolie, nu 44, och Brad Pitt, nu 55, gick ut med att de separerat, efter elva år tillsammans och två år som gifta.

Efter uppbrottet följde en utdragen process av vårdnadstvister och bråk med advokater, innan exmakarna kunde enas kring barnen.

Jolie: ”Jag hade förlorat mig själv”

Nu berättar Angelina Jolie om den svåra skilsmässan, och hur hon förlorade en del av sig själv.

– Jag vet inte vad ödet har i sina händer för mig men jag är övertygad om att jag är i en övergångsperiod, där jag återvänder till mina rötter, och återvänder till mig själv. För jag hade förlorat mig själv en del. Jag tror det hände när min relation med Brad höll på att ta slut, och i början av vår separation. Det var en komplicerad tid, där jag inte kunde känna igen mig själv längre, där jag hade blivit... hur ska jag säga... mindre, nästan obetydlig, även om det inte nödvändigtvis gick att se, säger Angelina Jolie i franska magasinet Madame.

Angelinas sorg – efter kraschande äktenskapet

Jolie, som är aktuell i Malificent 2, erkänner att hon kände en djup sorg när äktenskapet föll samman.

– Jag kände en djup och genuin sorg, jag var sårad. Men å andra sidan så var det intressant att få kontakt med förödmjukelsen och obetydligheten jag kände. Det kanske är vad det innebär att vara människa. 

Men som om inte skilsmässan var nog så blev Angelina Jolie också sjuk i samma veva – vilket gav henne perspektiv på livet.

– Till råga på allt så led jag också av en del hälsoproblem. Alla de här olika sakerna gör att man inser hur lyckligt lottad man är som får leva.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.