Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Angelina Jolie stoppar Brad Pitt från att träffa dottern

Brad Pitt. Foto: ROJ / STELLA PICTURES SOLARPIX.COM
Brad Pitt och Angelina Jolie. Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN

Efter separationen mellan Brad Pitt och Angelina Jolie fick hon ensam vårdnad om barnen och nu saknar Brad Pitt sin dotter.

En uppgiftslämnare säger att Pitt inte har umgåtts med dottern ensam på 329 dagar. 

– Brad säger att han verkligen saknar sin tid på tumanhand med Shiloh, berättar personen för Radaronline

Skådespelarparet Angelina Jolie och Brad Pitt gick förra året ut med att de ska skiljas. Enligt ett ombud till Angelina Jolie har paret bestämt att Jolie ska ha ensam vårdnad av de sex barnen. 

”Vi bekräftar att barnspecialister har uppmuntrat ett avtal som båda parter skrev under för över en vecka sedan. I avtalet står det att Angelina Jolie fortsatt har vårdnad om barnen och att de kommer att fortsätta att besöka deras far", skriver ombudet i ett uttalande. 

Brad Pitt får nöja sig med möjligheten att fortsätta besöka sina barn. Enligt en uppgiftslämnare till Radaronline har inte Brad Pitt träffat sin dotter Shiloh, 11, ensam sedan 14 September förra året.

– Shiloh är inte samma glada barn som innan separationen. Hon förstår inte varför Brad inte kan följa med på deras familjesemestrar, berättar personen. 

 

LÄS MER: Uppgifter: Pitt och Jolie har avbrutit skilsmässan

 

Dottern tjatar om att få sova hos Brad Pitt 

Uppgiftslämnaren berättar även att Shiloh har tagit föräldrarnas separation hårdast av alla syskonen. Enligt källan brukar dottern tjata på Jolie om att få sova över hos sin pappa. 

– Brad har sina barn varje vecka, men han säger att han verkligen saknar sin tid på tumanhand med Shiloh. 

 

LÄS MER: Angelina Jolies hälsokris efter separationen från Brad Pitt

 

Brad Pitt och Angelina Jolie har tillsammans barnen Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 12, Shiloh, 11, och tvillingarna Know och Vivienne, 9.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.