Angelina Jolie och Brad Pitt skiljer sig

Brad Pitt och Angelina Jolie skiljer sig
Foto: Mike Nelson / Epa / Tt
Angelina Jolie och Brad Pitt går skilda vägar
Foto: Gareth Cattermole

Brangelina är ett minne blott.

Nu skiljer sig Angelina Jolie och Brad Pitt, rapporterar TMZ.

Angelina Jolie företräds av samma kändisadvokat som representerade Johnny Depp under skilsmässan från Amber Heard.

Enligt uppgifter till Page Six har Brad Pitt haft en affär med den franska skådespelerskan Marion Cotillard. Paret ska också ha levt separerade i flera månader.

Dessutom uppger en källa att Brad Pitt missbrukar droger och alkohol samt festat med prostituerade.

Nu bryter Angelina Jolie tystnaden genom sin manager Geyer Kosinski:

– Angelina kommer alltid att sätta sin familj i första hand, säger han till E! News.

Angelina Jolie och Brad Pitt, eller "Brangelina" som de också kallas, är ett av Hollywoods absolut mest kända par.

Nu har dock kärleken tagit slut. Enligt TMZ vill Angelina Jolie, 41, skilja sig från Brad Pitt, 52.

TMZ har tagit del av skilsmässoansökan där Angelina Jolie anger "oöverkomliga meningsskiljaktigheter" som anledning.

Nu har skilsmässoansökan blivit offentlig och publicerats av bland andra Daily Mail.

Dokumentet är tio sidor långt och där framgår det bland annat att det lämnades in till en domstol i Los Angeles. Alla sex barn är inkluderade i dokumentet och det framgår också att paret inte längre kan lösa sina problem.

Det visar också att paret står för de juridiska kostnaderna var för sig.

Enligt en av Angelina Jolies advokater, Robert Offer, har Angelina Jolie fattat beslutet "för familjens bästa", rapporterar Sky News.

Utdrag ur skilsmässopapprena
Foto: Staff / REUTERS X01095

– Hon kommer inte ge några kommentarer och ber om att familjen lämnas i fred, säger Robert Offer.

Enligt Hollywood Life ska paret ha levt separata liv i flera månader innan skilsmässan.

Samtidigt rapporterar Page Six att Brad Pitt har varit otrogen med den franska skådespelerskan Marion Cotillard, som han spelar mot i "Allied". Enligt Page Six uppgiftslämnare ska Brad Pitt dessutom ha varit på vilda fester mellan inspelningarna i London.

– Det var fullt med tunga droger och ryska prostituerade. Angie fick veta att Brad blev indragen i det, säger uppgiftslämnaren.

Angelina Jolie kräver vårdnaden över barnen

Angelina Jolie vill ha ensam vårdnad över parets sex barn även. Om Angelina Jolies krav kommer gå igenom kommer dock Brad Pitt fortfarande att få träffa sina barn samt ha delad juridisk vårdnad av dem.

Nu bryter Brad Pitt tystnaden om skilsmässan:

– Jag är väldigt ledsen, men det som spelar störst roll nu är att våra barn mår bra. Jag ber om att pressen ska lämna dem i fred under den här svåra tiden, säger han i ett uttalande till People.

Brad Pitt och Angelina Jolie med alla sina barn
Foto: Junko Kimura / ALL OVER PRESS ZUMA PRESS

Genom sin manager Geyer Kosinski har nu även Angelina Jolie uttalat sig om skilsmässan:

– Angelina kommer alltid att sätta sin familj i första hand. Hon uppskattar allas förståelse om att de behöver få vara i fred nu, säger han till E! News.


LÄS MER: Jolie oro – rädd för att Pitt ska vara otrogen


Enligt skilsmässoansökan separerade paret den 15 september. Angelina Jolie företräds av kändisadvokaten Laura Wasser. Hon är specialiserad på skilsmässor och har bland annat företrätt stjärnor som Ryan Reynolds, Heidi Klum, Ashton Kutcher, Christina Aguilera, Marta Kauffman och Johnny Depp. 

Brad Pitt och Angelina Jolie gifte sig 2014

Brad Pitt och Angelina Jolie har varit tillsammans sedan 2004. Paret gifte sig 2014 och har barnen Maddox, 15, Pax, 12, Zahara, 11, Shiloh, 10 samt tvillingarna Vivienne och Knox, 8, tillsammans. Tre av barnen, Maddox, Zahara och Pax är adopterade.

Sina tre biologiska barn Shiloh, Vivienne och Knox fick Angelina Jolie och Brad Pitt efter att de adopterat de tre andra barnen.


Foto: Jeff Christensen / AP

LÄS MER: Angelina Jolie avslöjar: "Ville inte bli mamma"


Relationen mellan Angelina Jolie och Brad Pitt har ofta varit skakig och under året har det gått ihärdiga rykten om att paret planerar att skilja sig.

Att Angelina Jolie nu gjort slag i saken och lämnat in skilsmässoansökan beror på parets ihärdiga bråk om barnen, uppger TMZ.

Källor uppger också för sajten att Angelina Jolie ska ha varit "extremt upprörd" över hur Brad Pitt uppfostrar sina barn. Någon "tredje person" ska dock inte vara inblandad i konflikten.

Dessutom ska Angelina Jolie och Brad Pitt ha legat i ett infekterat bråk angående parets olika livsstilar, uppger en uppgiftslämnare.

Medan Angelina Jolie allt mer har velat lämna Hollywood för att i stället ägna sig åt välgörenhetsarbete på heltid ska Brad Pitt har trivts i filmbranschen.

– Ju äldre hon blir desto mer seriös blir hon. Hon är ruskigt trött på Hollywood. Han vill göra filmer och det vill inte hon. Det är en fundamental skillnad, det handlar om hur du vill leva ditt liv.

En uppgiftslämnare uppger samtidigt för TMZ att Angelina Jolie anser att Brad Pitt har alkohol- och drogproblem, något som påverkar deras barn. Källan hävdar också att Brad Pitt har problem med att hantera sin ilska.

Angelina Jolie och Brad Pitt träffades under inspelningen av "Mr and Mrs Smith". Brad Pitt var då fortfarande gift med "Vänner"-stjärnan Jennifer Aniston.

På Twitter har många reagerat på det sorgliga beskedet:


https://twitter.com/Joannahausmann/status/778247870378078208


https://twitter.com/chrissyteigen/status/778252031249100800

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.