Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Angelina Jolie och Brad Pitt har gift sig

NYGIFTA! Foto: Adhemar Sburlati/Broadimage
Äntligen! Angelina Jolie och Brad Pitt har gift sig! Foto: I-Images, Pacificcoastnews.Com
Pitt och Jolie förlovade sig i april 2012. Då skrev parets talesperson i ett mejl att det var "ett löfte om framtiden". Foto: Chris Joseph
Angelinas förlovningsring som är designad av juveleraren Robert Procop,  tillsammans med Brad Pitt.
- Brad hade en väldigt specifik vision för ringen. Han ville att varje aspekt skulle perfekt, berättade Robert Procop enligt Hollywoodreporter.com.
Foto: Frederick Taylor/Broadimage
Hela familjen Jolie-Pitt på promenix. Angelina och Brad har sex barn tillsammans: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh samt tvillingarna Knox and Vivienne.
Schnygga!
Paret ska ha gift sig i Frankrike och äktenskapet bekräftas av Jolie-Pitts talesperson.
Foto: Mike Nelson / Epa / Tt
Det sa klick under inspelningarna av filmen"Mr and Mrs Smith". Och sedan sa det ka-boom och vips hade familjen sex barn och nu är paret nygifta. Hurra!
Angelina Jolie och Brad Pitts herrgård Chateau Miraval.
1 / 8

Nu delar Brad Pitt och Angelina Jolie med sig av bröllopslyckan

En talesperson bekräftar för nyhetsbyrån AP att paret är nygifta.

Glädjestunden ägde rum på skådespelarnas lyxiga herrgård Chateau Miraval i Frankrike i lördags.

Snacka om överraskning - nu bekräftar nämligen en talesperson för Angelina Jolie, 39, och Brad Pitt, 50, att kändisparet är nygifta.

Nyhetsbyrån AP rapporterar samtidigt att bröllopet ägde rum i lördags på skådespelarnas herrgård Chateau Miraval i närheten av byn Correns, norr om Brignoles i Frankrike. Enligt Sky News närvarade parets familj och närmaste vänner vid ceremonin. Brad och Angelinas sex barn var självklart på plats, exempelvis ska Shiloh och Knox ha agerat ringbärare, medan Maddox och Pax gick med sin mor fram till altaret.

Pitt och Jolie förlovade sig i april 2012. Då skrev Brad Pitts talesperson i ett mejl till AP att det var "ett löfte om framtiden".

"En väldigt specifik vision"

En talesperson för juveleraren Robert Procop bekräftade kort efter att förlovningen blivit offentlig att Procop tillsammans med Brad Pitt designat förlovningsringen.

- Brad hade en väldigt specifik vision för ringen. Han ville att varje aspekt skulle perfekt.

"Ärligt talat lite konstigt"

Tidigare har det funnits uppgifter om att Brad och Angelina skulle göra matchande tatueringar i samband med att de gifter sig.

- Brad vill verkligen göra något speciellt och ärligt talat lite konstigt för att fira det här tillfället. De vill ha samma design och att tatueringarna ska vara på exakt samma ställe på deras kroppar, har en uppgiftslämnare tidigare sagt.

Pitt och Jolie har varit tillsammans sedan 2005. De blev kära under inspelningen av filmen "Mr. & Mrs. Smith", samtidigt som Pitt fortfarande var gift med Jennifer Aniston. Angelina Jolie har tidigare varit gift med skådespelarna Jonny Lee Miller och Billy Bob Thornton.

Skådespelarparet har nu sex barn tillsammans: Maddox, 13, Pax, 11, Zahara, 9, Shiloh, 8, samt tvillingarna Knox, 6, and Vivienne, 6.

Pitt och Jolie förväntas nu börja spela in "By the sea" på Malta. Angelina har skrivit manus, regisserar och spelar också huvudrollen i filmen.