Angelina Jolie är snart tillbaka efter den dramatiska skilsmässan från Brad Pitt. Foto: MUNAWAR HOSAIN / MUNAWAR HOSAIN /STARTRAKSPHOTO.C STARTRAKS PHOTOAngelina Jolie är snart tillbaka efter den dramatiska skilsmässan från Brad Pitt. Foto: MUNAWAR HOSAIN / MUNAWAR HOSAIN /STARTRAKSPHOTO.C STARTRAKS PHOTO
Angelina Jolie är snart tillbaka efter den dramatiska skilsmässan från Brad Pitt. Foto: MUNAWAR HOSAIN / MUNAWAR HOSAIN /STARTRAKSPHOTO.C STARTRAKS PHOTO
Ett år har gått sedan Angelina Jolies skilsmässa från Brad Pitt. Foto: DR / STELLA PICTURESEtt år har gått sedan Angelina Jolies skilsmässa från Brad Pitt. Foto: DR / STELLA PICTURES
Ett år har gått sedan Angelina Jolies skilsmässa från Brad Pitt.  Foto: DR / STELLA PICTURES

Angelina Jolie lägger skilsmässan bakom sig

Publicerad

Angelina Jolie är snart tillbaka efter den dramatiska skilsmässan från Brad Pitt. Hon ger beskedet i samband med filmen "First they killed my father", rapporterar Page Six.
– Jag hoppas kunna arbeta igen om ett par månader, säger hon.

Ett år har gått sedan Angelina Jolies skilsmässa från Brad Pitt. Nu är hon aktuell som regissör för Netflixfilmen "First they killed my father", och efter en visning på Tellerude Film Festival gav hon beskedet att hon snart är redo att arbeta igen.

– Just nu har jag ingenting att regissera som känns lika kul som det här, så jag kommer att skådespela lite. Jag har varit ledig i över ett år nu, på grund av min familjesituation, för att ta hand om mina barn, sa Angelina Jolie i en frågestund på festivalen.

 

LÄS MER: Angelina Jolies svåra tid efter skilsmässan 

 

Om ett par månader hoppas hon kunna återvända som skådespelare, fortsätter hon.

– När jag känner att det är dags att gå tillbaka till jobbet, så kommer jag kunna gå tillbaka till jobbet. De har behövt mig hemma. Jag hoppas [kunna jobba igen] om ett par månader.

Angelina Jolie: "Vi läker fortfarande"

Angelina Jolie och Brad Pitt träffades under inspelningen av filmen "Mr. and Mrs. Smith" och var ett par i tolv år. Sedan skilsmässan har Jolie krävt ensam vårdnad av deras gemensamma barn Maddox, 15, Pax, 13, Zhara, 12, Shiloh, 10 samt tvillingarna Vivienne och Knox, 8.

– Det har varit så rörande att se hur de har stöttat varandra. De äldre bröderna hjälper de yngre barnen och alla stöttar mig, sa Angelina Jolie till Aftonbladet. 

I en intervju med Vanity Fair beskriver hon sina barn som "väldigt modiga".

 

LÄS MER: Jolies tunga besked – tvingas till operation 

 

– Vi läker fortfarande från allt det som ledde till skilsmässan ... De läker inte från skilsmässan. Dom läker från ... från livet, från saker i livet, säger hon.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag