Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Angelina Jolie byter namn efter tuffa tiden

Angelina Jolie.
Foto: GEERT VANDEN WIJNGAERT / AP TT NYHETSBYRÅN
Angelina Jolie byter efternamn.
Foto: EPA TT NYHETSBYRÅN
Brad Pitt och Angelina Jolie.
Foto: JEN LOWERY / SPLASH NEWS / JEN LOWERY / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Angelina Jolie är officiellt singel trots att skilsmässan från Brad Pitt inte är avslutad. 

Nu tar hon ett nytt steg i livet; hon byter efternamn. 

Angelina Jolie, 43, och Brad Pitt, 55, har legat i skilsmässa sedan hösten 2016. Än är de inte officiellt skilda, men i dagarna beslutade en domare att de officiellt kan titulera sig som singlar. 

Angelina och Brad, som tidigare gick under smeknamnet ”Brangelina”, gifte sig 2014 efter att ha varit ett par i tio år. Men äktenskapet höll bara i två år, i september 2016 meddelade paret att de skulle gå skilda vägar och Angelina Jolie anklagade Brad Pitt för att ha aggressions- och missbruksproblem. 

Så delar de på barnen

Sedan uppbrottet har Angelina Jolie haft ensam vårdnad om de sex barnen och vårdnadstvisten har varit infekterad. Men för en tid sen satte en domare ner foten och bestämde att Brad Pitt har rätt till att träffa sina barn. 

– De har nu ett schema för barnen och det har förändrat en hel del för familjen, säger en uppgiftslämnare till sajten ET Online och fortsätter: 

– Nu får barnen tillbringa tid med båda sina föräldrar och de är lyckliga över det. 

Enligt flera amerikanska medier har Angelina Jolie nu tagit ytterligare ett steg från exmaken, detta genom att byta efternamn. Efter att de gifte sig 2014 valde Angelina Jolie att lägga till Pitt i sitt efternamn. 

Brad Pitts kärleksstopp

– Den långa skilsmässan har fått Brad att överväga om han någonsin vill gifta sig igen, säger en källa till Hollywood Life

Brad Pitt har tidigare varit gift med Jennifer Aniston, ett äktenskap som tog slut 2005. Kort därefter blev Brad Pitt tillsammans med Angelina Jolie. 

– Han kommer tänka två gånger innan han delar efternamn med en kvinna igen. Han var krossad efter skilsmässan och det gör honom ledsen att veta att hon tar bort hans namn från sitt. Men han känner att det är rätt beslut och barnen är förstående, säger uppgiftslämnare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.