Angelica Blicks sorg – tvingas skjuta på bröllopet

Angelica Blick och fästmannen André Bånghäll har beslutat att skjuta upp sitt planerade bröllop till nästa år.
Foto: Instagram.
Paret vill inte att bröllopet ska behöva anpassas efter coronarestriktionerna, och väljer nu att vänta ut pandemin.
Foto: Instagram / angelicablick
Angelica Blick.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Angelica Blick och pojkvännen André Bånghäll.
Foto: EXPRESSEN

Angelica Blick och fästmannen André Bånghäll har beslutat att skjuta upp sitt planerade bröllop till nästa år.

Paret vill inte att bröllopet ska behöva anpassas efter coronarestriktionerna, och väljer nu att vänta ut pandemin.

”Vi vill att vår dag ska var fri och inte bli ihopkopplad med ”coronaåret 2020”. Men ja, det är så klart sorgligt”, skriver influencern på Instagram story.

Angelica Blick och fästmannen André Bånghäll skulle ha gift sig i sommar, men som så många andra kärlekspar har coronapandemin satt käppar i hjulen.

Nu har paret valt att skjuta på bröllopet till nästa år, för att viruset inte ska påverka hur de firar sin stora dag med nära och kära.

”Jag har tänkt berätta det här för er ett tag men har bara inte känt för att dela det och har också tagit vår tid att liksom smälta beslutet och alla känslor gällande det här. Jag och Andre skulle ha gift oss den här sommaren och hade allt planerat och färdigt. Men för några veckor sen tog vi det svåra beslutet att skjuta upp vårt bröllop till nästa år (sommaren 2021) i stället, på grund av allt som pågår i världen gällande corona”, skriver Angelica Blick på Instagram story.

Vill inte att corona ska märkas

Hon konstaterar att det är tungt att skjuta på något de planerat så väl, och som ska vara en av deras största dagar i livet, men att det samtidigt är bättre att vänta så att alla kan vara med – och för att corona inte ska märkas på deras bröllop.

”Vi vill att vår stora dag ska vara full av kramar, pussar, dans och kul. Inte med restriktioner, att människor inte ens vill eller kan komma på grund av corona. Vi vill inte heller ha våra bröllopsbilder fulla med masker och människor med handskar. Vi vill att vår dag ska var fri och inte bli ihopkopplad med ”coronaåret 2020”. Men ja, det är så klart sorgligt”, skriver hon på Instagram story.

Expressen har sökt Angelica Blick.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.