Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Angelica Blicks förvandling – nu väljer hon att visa

Angelica Blicks förvandling – nu väljer hon att visa
Angelica Blick.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Angelica Blick.Foto: Instagram

Influencern Angelica Blick brinner för träning, och kommer visa sitt fitness-liv i nya Dplay-serien ”Fitness diaries”.

På Instagram visar hon nu upp superkroppen med en bild där hon spänner sina stora muskler – och avslöjar att hon vill nå ännu längre.

”Målen är satta och starkare vill jag bli!”, skriver Angelica Blick.

Med sina 1,1 miljoner följare är Angelica Blick en av Sveriges största influencers. De senaste åren har hon satsat allt mer på träning och fitness, och visar nu upp resultatet av sitt hårda arbete.

I sitt senaste Instagram-inlägg visar Blick upp superkroppen, och avslöjar att hon ska vara med i Dplays nya serie ”Fitness diaries”, där tittarna får följa fyra, kvinnliga fitness-profiler.

”PREMIÄR FÖR ”FITNESS DIARIES” om 1 vecka på Dplay och jag är 1. Äckligt nervös 2. Men samtidigt så taggad att få visa en del av min resa inom träningen 💪🏽 ”, skriver Angelica Blick till bilden, där hon spänner sina muskler och visar tydliga biceps och magrutor.

Hon avslutar med att konstatera att hon inte är färdig, utan har nya mål med sin styrketräning – och jobbar för att bli ännu starkare.

”Målen är satta och starkare vill jag bli!”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/B-r3MTcBZv6/

Bilden har gillats över 24 000 gånger, och fått hundratals kommentarer, där många hyllar resultatet av hennes hårda arbete.

 

Angelica Blick visar upp kampen i tv

I ”Fitness diaries” kommer Angelica Blick, tillsammans med Denice Moberg, Caroline Aspenskog och Hannah Andersson, visa upp sitt liv med hårda träningsmål och kampen för att få den superkropp de drömmer om.

”Man kommer få följa mig i min vardag och träning - massa träning - och utmaningar inför det. Det är så sjukt kul och jag är så sjukt peppad!”, säger Angelica Blick om sin medverkan i ett pressmeddelande.

Expressen har sökt Angelica Blick för en kommentar.

Q&A: Så blev Therése Lindgren störst!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.