Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ändringen för nya Gossip girl- uppföljaren: ”Redo att köra”

Leighton Meester spelade Blair Waldorf i Gossip girl.Foto: JASON DECROW / AP
Nu skjuts nya Gossip girl upp.Foto: RALPH, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Hade du också sett fram emot nya ”Gossip girl”? Då får du tyvärr hålla ut längre än väntat.

HBO Max-serien skjuts nu upp till nästa år, på grund av coronapandemin, skriver Teen Vogue.

– Det handlar mycket om att hantera hur världen ser ut nu, var pengar och privilegier kommer ifrån, och hur man hanterar det, har manusförfattaren Joshua Safran tidigare sagt om serien.

Uppföljaren till klassiska ungdomsserien ”Gossip girl” var planerad att ha premiär senare i år – men har nu skjutits upp på grund av coronapandemin. Riktlinjerna om social distans har gjort det omöjligt att spela in som vanligt, och produktionen skjuts nu upp till 2021, skriver Teen Vogue. Men på grund av ovissheten kring det världsspridda viruset så är det inte ens bekräftat att serien kommer kunna ha premiär nästa år – allt beror på när inspelningarna kan starta igen.

– De hade inte ens börjat produktionen än, utan var i förstadiet och redo att köra i gång, säger innehållschefen på HBO Max, Kevin Reilly.

 

Så blir nya ”Gossip girl”

”Gossip girl”-uppföljaren kommer följa nya tonåringar på Upper East Side i New York – som brottas med nutida problem. Manusförfattaren Joshua Safran har tidigare berättat att serien kommer ha större representation och vara mer inkluderande än originalet.

– Det är mycket queert innehåll i serien. Det handlar mycket om att hantera hur världen ser ut nu, var pengar och privilegier kommer ifrån, och hur man hanterar det, har Safran sagt.

Men vissa saker kommer vara sig likt – samma stylist är anställd till nya serien, och Kristen Bell återvänder för att göra själva ”Gossip girl”-rösten.

 

Här är Robyn med i ”Gossip girl”:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.