Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Lundstedt om relationen till Magnus Carlsson: ”Inte äkta”

Andreas Lundstedt är en av deltagarna i pop-gruppen ”Alcazar”.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDEN
”Alcazar” återför
Foto: STINA STJERNKVIST/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: MAGNUS LILJEGREN - STELLA PICTURES / STELLA PICTURES - SWEDEN MAGNUS LILJEGREN
Foto: ERIKA STENLUND

Andreas Lundstedt menar att det inte var äkta kärlek mellan honom och Magnus Carlsson.

Alcazar-sångaren beskiver hur de drogs med i publiciteten och vad relationen betydde för pop-gruppen.

– Vi byggde upp en bild av den där tomtebolyckan och fick dubbelt så mycket uppmärksamhet och det hjälpte Alcazar. Jag ångrar det inte alls, men det blev lite som en låtsasvärld, säger Andreas Lundstedt till ”Hänt i veckan”.

Artisten Andreas Lundstedt träffade Magnus Carlsson när de båda var med i pop-gruppen Alcazar. Paret blev snabbt ett av de mest omskrivna kärleksparen i Sverige, något som Andreas Lundstedt nu menar var lite av planen.

Inte riktig kärlek

I en intervju med ”Hänt i veckan” förklarar artisten att det inte var riktig kärlek mellan honom och Magnus Carlsson, utan att de helt enkelt drogs med i publiciteten de fick.

– Nej det var det inte. Där gick vi upp i bilden av oss själva. Någon sa att ”ni skulle kunna bli som Efva och Eva eller Jonas och Mark fast mycket snyggare” och vi drogs med i det där och fick en kick, säger Andreas Lundstedt till tidningen och fortsätter:

– Vi byggde upp en bild av den där tomtebolyckan och fick dubbelt så mycket uppmärksamhet och det hjälpte Alcazar. Jag ångrar det inte alls, men det blev lite som en låtsasvärld.

Andreas Lundstedt: ”Jätteglad att vi träffades”

I dag har ex-paret ingen kontakt. Andreas Lundstedt menar att han inte längre känner Magnus, och att han därför inte kan säga något om honom. Men han är ändå glad för de år de fick tillsammans i Alcazar.

– Jag är jätteglad att han var med i Alcazar, jag är jätteglad att vi träffades för han var en stor tillgång de två och ett halvt åren han var med och vi spottade ur oss massa hits, säger han till ”Hänt i veckan”.

Expressen söker Andreas Lundstedt och Magnus Carlsson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.