Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Andreas fick en bild med idolen Axl Rose

Gun's N' Roses fanet Andreas Anundi skakade han med sin barndomsidol Axl Rose på Grand Hôtel.Foto: Andreas Anundi.

Gun's N' Roses-fanet Andreas Anundi skakade hand med sin barndomsidol Axl Rose på Grand Hôtel.

Han gick fram och hälsade på bandet när det satt och åt. 

- Han sa inte så mycket, han är ju en typisk rockstjärna", säger Andreas Anundi. 

Guns N' Roses har konsert i Stockholm på torsdagskvällen, men redan i går kväll sågs bandet smyga in bakvägen på Grand Hôtel i Stockholm för att ladda inför den stundande konserten. Det lyckliga fanet Andreas Anundi befann sig också på Cadierbaren och gick fram och hälsade på rockstjärnan. 

- Han sa inte så mycket, han är ju en typisk rockstjärna", säger Andreas Anund.i 

LÄS MER: Guns N' Roses i Stockholm – smet in bakvägen på Grand Hôtel 

20 år har gått sedan det som återstod av Guns N' Roses klassiska uppsättning splittrades . Men förra året stod det klart att Duff McKagan och Slash blivit vänner med resten av bandet igen. Andreas Anundi har träffat Axl Rose förut men varje gång är speciellt för honom.

"En barndomsidol"

– Det är alltid stort , han är en barndomsidol, säger han. 

Konserten hålls på Friends arena och är en del av bandets turné "Not in this lifetime." Efter konserten kommer bandet hedras på en fest på nattklubben Café opera i centrala Stockholm tillsammans med kända svenska profiler som till exempel den förre detta ishockeyspelaren Börje Salming, artisten Little Jinder och programledaren Annika Dopping och kocken Leif Mannerström. 

– Guns N' Roses har varit och festat på Café Opera flera gånger men nu ska det ske under lite mer organiserade former, säger festfixaren Johan Carlén.

LÄS MER: Så ska Guns N' Roses firas i Stockholm  

Stor fest för bandet

Huruvida bandet faktiskt kommer dyka upp är däremot oklart.

– De kliver ju av scenen rätt sent och sedan ska de duscha och fixa sig. Om de är sugna kommer de men de är ju rockstjärnor så det finns ingen som kan lova det. Det finns ingen som kan skriva Axl Rose, Slash och Duff McKagan på näsan. Men de gillar Café Opera och vet att det är fest där, säger Johan Carlén

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.