Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Andrea, 22, vill ha världens största läppar: ”Svårt att äta”

Andrea, 22, vill ha världens största läppar
22-åriga Andrea Ivanova vill ha världens största och har lagt tusentals kronor på sitt nya utseende.Foto: Instagram
”Min läkare har sagt att han kommer att göra fler injektioner på mig men han har sagt att jag måste vänta åtminstone två månader”, säger hon
Andrea Ivanova
Andrea Ivanova.

Trodde du att du hade stora läppar? Då får du nog tänka om. 

22-åriga Andrea Ivanova vill nämligen ha världens största och har lagt tusentals kronor på sitt nya utseende. 

– Min läkare har sagt att han kommer att göra fler injektioner på mig men han har sagt att jag måste vänta åtminstone två månader, säger hon till brittiska sajten Unilad. 

Personer med stora läppar kan slänga sig i väggen – det är dags att ge plats åt Andrea Ivanova, 22, från Bulgarien. Hon vill nämligen ha världens största läppar. 

Andrea Ivanova började sin förvandling 2018 och har sedan dess lagt tusentalskronor på ingrepp. I december 2018 hade hon fyrdubblat storleken på sina läppar – men var fortfarande inte nöjd, skriver Unilad. Så nyligen fyllde hon sina läppar – för tjugonde gången. 

– Jag gillar mina nya läppar mycket, men det var svårt att äta efter injektionen och två-tre dagar efter var det ännu svårare men det finns inga restriktioner på vad jag kan äta, säger Andrea Ivanova till sajten. 

Läkarna avråder – tänker inte lyssna

Hon är inte säker på om hennes läppar är de största i världen men Andrea Ivanova tror att de i alla fall är ett par av världens största. 

Läkare har avrått henne från att göra sina läppar ännu större, men det är ingenting Andrea Ivanova tänker lyssna på. 

– Min läkare har sagt att han kommer att göra fler injektioner på mig men han har sagt att jag måste vänta åtminstone två månader, säger hon. 

Stora förvandlingen – har lagt runt 30 000 kronor

Andrea Ivanova vet inte riktigt hur mycket pengar hon har lagt på sin nya look – men hon tror att det kan vara runt 30 000 kronor, skriver Unilad. 

På Instagram delar hon med sig av sin läppresa och där kan man se hur Andrea Ivanova har gått igenom en väldig förvandling. Inte bara läpparna är större, hon har också färgat håret blont och till den nya stilen ingår också dramatiska lösögonfransar och sotade ögon. 

https://www.instagram.com/p/B_xeKvYj-cJ/?utm_source=ig_web_copy_linkhttps://www.instagram.com/p/B_o6H1MD8Fk/?utm_source=ig_web_copy_linkhttps://www.instagram.com/p/B452KKahxAn/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.