Anders Timells ursäkt till Camilla Läckberg

I morse bjöd Anders Timell in Camilla Läckberg till sitt radioprogram i Mix Megapol för att tala ut om bråket.
Foto: Sven Lindwall
Anders Timell har vid flera tillfällen hånat och förlöjligat Camilla Läckberg för hennes Instagramkonto, vilket både har gjort henne ledsen och fått henne att överväga att stänga ner sina sociala medier.
Bland annat ska Anders Timell ha hånat Läckbergs fästmans, Simon Skölds, föräldrars klädsel på en bild.
Foto: /Ibl / /IBL

Anders Timell har vid flera tillfällen hånat och förlöjligat Camilla Läckberg för hennes Instagramkonto, vilket både har gjort henne ledsen och fått henne att överväga att stänga ner sina sociala medier.

I morse bjöd Anders Timell in Camilla Läckberg till sitt radioprogram i Mix Megapol för att tala ut om bråket.

– Jag satt och grät när vi tog en lunch en gång för att jag var så ledsen över saker du hade sagt om mig. Du bad om ursäkt, men ändå har du fortsatt med slag under bältet på mig, säger hon i programmet.

Den här veckan sänder Anders Timell morgonshowen "Gry och Anders med vänner" på egen hand i Mix Megapol, utan Gry Forssell och Malin Stenbäck vid sin sida. I tisdagens program bjöd radioprofilen in deckarförfattaren Camilla Läckberg som gäst i studion för att tala ut om ett bråk som pågått mellan dem under fyra år.

Enligt Camilla Läckberg, som har 156 000 följare på Instagram, har Anders Timell, som har 116 000 följare på Instagram, vid upprepade tillfällen hånat och talat illa om både henne och hennes familj i både radio, sociala medier och privat till gemensamma vänner – något som gjort henne både ledsen och upprörd.

– Du har bjudit hit mig för att lösa det här en gång för alla, men jag är skeptisk till det. För det här har pågått under många år. Jag har kontaktat dig privat flera gånger och frågat vad problemet är och vad jag har gjort dig. För mig har det varit väldigt förvånande med de här ständiga attackerna på mig, säger Camilla Läckberg i radioprogrammet.


LÄS MER: Gry Forssell: "Anders gick för långt"

Camilla Läckberg: "Jag grät"

Bland annat ska Anders Timell ha hånat Läckbergs fästmans, Simon Skölds, föräldrars klädsel på en bild. Radioprofilen ska också ha förlöjligat parets förlovning i en radiosändning Mix Megapol, vilket gjort att Camilla Läckberg övervägt att stänga ner hela sitt Instagramkonto.

– Efter vår förlovning satt du i radio och sa "det lär inte hålla så länge, för hon byter ju karlar vartannat år". Det är lite lustigt, för jag var gift tolv år första gången och sex år den andra gången. Dessutom vet jag att du pratar väldigt illa om mig privat. Det känns konstigt att bli attackerad för mitt privatliv, mina släktingar och min familj, säger Camilla Läckberg i radioprogrammet.

Deckarförfattaren menar att hon flera gånger konfronterat Anders Timell och fått ursäkter för de elaka saker han skrivit och sagt. Men trots det har han sedan fortsatt sina påhopp igen.

– Vi tog en lunch där jag satt och grät för att jag var så ledsen över en sak du hade sagt. Du har bett om ursäkt x antal gånger och lovat x antal gånger att du förstått att jag blir ledsen, att det du gjort varit dumt, att du har gått över gränsen. Jag tror att du har lovat mig det sju, åtta gånger. Men två veckor senare kommer alltid ett nytt slag under bältet, både offentligt och privat, säger Camilla Läckberg.https://www.instagram.com/p/BLsU_DNlv1B/

LÄS MER: Läckberg om bebistiden med Sköld

Anders Timell ber om ursäkt

Anders Timell menar att han länge har stört sig på hur Camilla Läckberg har lagt fram sitt liv i just sociala medier och att det är därför han har hackat på henne.  Men i "Gry och Anders med vänner" väljer radioprofilen nu att be om ursäkt för sina hårda ord och säger att han har gått för långt.

– Folk som lägger ut precis allting i sociala medier retar mig och du är ganska öppen med ditt liv. Men jag förstår dig lite bättre nu. Du ska få instagramma precis som du vill. Jag håller med, jag har inte alls varit snäll mot dig, säger Anders Timell i radioprogrammet och fortsätter:

– Jag vet att du har varit ledsen och jag ber verkligen om ursäkt för att jag har gått över gränsen. Jag kommer att sluta med det här. Det kommer inte att inträffa igen, Camilla, det lovar jag dig.

Camilla Läckberg har nu valt att ta bort sin blockering på Instagram, som hittills har stoppat Anders Timell från att se hennes bilder. Samtidigt varnar hon honom och säger att det här blir hans sista chans.

– Jag har blockerat och avblockerat dig flera gånger genom åren. Nu ger jag dig en sista chans. Men det är verkligen sista chansen, säger Camilla Läckberg i Mix Megapol.https://www.instagram.com/p/BLseF0RFT09/


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


RÄTTELSE: I en tidig version av den här texten låg det av misstag en bild på Martin Timell.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.