Anders Timells bröllopslycka med kärleken Charlotte

Foto: EXPRESSEN

Anders Timell och kärleken Charlotte "Lotti" Wiktorsson gifte sig under lördagen. 

På bröllopet närvarade välkända personer så som programledaren Gry Forssell och fotbollsjournalisten Olof Lundh.

"Gifta! Extra plus till prästen som lovade: Nu ökar vi!”, skriver Olof Lundh på Instagram.

Anders Timell gifte sig med partnern Charlotte "Lotti" Wiktorsson under lördagen – efter att de förlovade sig i januari 2017.

Paret vigdes i Ulriksdals slottskapell där flera av deras vänner så som Olof Lundh, Gry Forssell och hans bror Martin Timell närvarade.

– Förberedelserna är i gång, ett jävla trevligt giftermål i dag, säger han i sin Instagramstory.

Timell höll bröllopsplanerna hemliga

Anders Timell har inte velat berätta om bröllopsplanerna, men reflekterade över hur han vill vara som man i sitt förhållande.

 – Jag är lite självisk med mina saker. Jag försöker bättra mig och inte göra samma fel i min nya relation, som jag gjorde i mina förra relationer, sade han i ”Fyllepodden”. 

Även förlovningen höll Anders Timell hemlig in i det sista. I vintras berättade han i Mix Megapol om frieriet som skedde under hans och Charlotte Wiktorssons resa till Zanzibar, Tanzania.

– Jag har aldrig varit förlovad. Ingen visste om det här. Inte mina bästa polare, som jag anförtror mig till ibland, sade Timell då.

https://www.instagram.com/p/Bmn17-yFfhi/?hl=sv&taken-by=oloflundhhttps://www.instagram.com/p/Bmn65lil4uj/?hl=sv&taken-by=gryforssell

Anders Timell blev pappa i fjol

I fjol avslöjade radioprataren och nöjesprofilen Anders Timell, 51, att han och partnern Charlotte "Lotti" Wiktorsson väntade tillökning. 

Det var i samband med en sändning av radioprogrammet "Gry och Anders Med Vänner" i Mix Megapol som han presenterade nyheten.

– Jag och Lotti ska bli föräldrar, det är väl roligt, sade han i programmet.

Och i december släppte han på Instagram nyheten om att barnet hade fötts. "Nu är vi tre!" skrev han till bilden som visar en bebisfot tillsammans med två händer och är tagen på BB i Stockholm.


LÄS MER: Anders Timells stora lycka – har blivit pappa 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.