Foto: TOMAS LEPRINCEFoto: TOMAS LEPRINCE
 Foto: TOMAS LEPRINCE
Foto: EXPRESSENFoto: EXPRESSEN
 Foto: EXPRESSEN

Anders Timells stora lycka – har blivit pappa

Publicerad

Anders Timell har blivit pappa. 

I ett inlägg på Instagram presenterar han nyheten.

"Nu är vi tre!" skriver han.

I somras avslöjade radioprataren och nöjesprofilen Anders Timell, 51, att han och partnern Charlotte "Lotti" Wiktorsson väntade tillökning. 

Det var i samband med en sändning av radioprogrammet "Gry och Anders Med Vänner" i Mix Megapol som han presenterade nyheten.

– Jag och Lotti ska bli föräldrar, det är väl roligt, sa han i programmet.

Nu har lyckan varit framme. I ett inlägg på Instagram presenterar radioprofilen att barnet har fötts.

"Nu är vi tre!" skriver han till bilden som visar en bebisfot tillsammans med två händer och är tagen på BB i Stockholm.

https://www.instagram.com/p/BcZW9BejL4g/?hl=sv

Har tidigare berättat könet

I inlägget berättar inte Anders Timell huruvida det är en pojke eller flicka som fötts, men han har tidigare avslöjat könet på parets barn.

– Det är jättekul tycker jag, för vi ska få en liten tjej. Jag har ingen tjej sedan tidigare.

Anders Timell – som sedan tidigare har sonen Kim, 24 – har också berättat hur han ser fram emot att bli pappa igen. 

– Jag får lite tårar i ögonen, det är väldigt kul. Det är fantastiskt.

Namnet "Kim" uppe för förslag – igen

Anders Timell har tidigare också diskuterat könet på barnet och hur han funderar på att effektiversera namnen mellan hans, nu, två barn genom att döpa den nyfödde dottern till "Kim".

– Däremot tyckte inte min tjej att namnvalet var toppen när jag föreslog att "vi kör Kim där också", säger Anders Timell och skrattar.

Glädjerop från fansen

Glädjen från Anders Timells fans om tillökningen lät inte heller vänta på sig. På 30 minuter har drygt 5000 männskor gillat bilden och många passar på att gratulera Timell i kommentarsfältet.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag