Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anders Svensson coronasmittad: ”Var sjuk runt Let's dance”

Anders Svensson säger att han haft corona.Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Anders Svensson i ”Let's dance” 2020.Foto: Annika Berglund / TV4

Landslagsikonen Anders Svensson har drabbats av corona. 

Han tror själv att han smittades i nära anknytning till sin medverkan i tv-programmet ”Let's Dance”. 

– Jag gjorde testet när möjligheten fanns. Det var i mars, runt Let’s Dance, som jag var sjuk, säger Svensson till GP

Anders Svensson tog sig långt i TV4:s succéprogram Let's Dance tidigare i våras. Nu visar det sig att landslagsikonen varit coronasmittad i nära anknytning till sin medverkan i ”Let's dance”, där han dansade med Maria Zimmerman. 

– Jag gjorde testet när möjligheten fanns. Det var i mars, runt Let’s Dance, som jag var sjuk, säger Anders Svensson till GP

”Vi blev sjuka hela familjen”

Anders Svensson säger att han hade milda symtom i form av ett par dagars huvudvärk och feber som kom och gick.

– Vi blev sjuka hela familjen, men barnen är för unga för att få göra testet. Däremot har min fru gjort det och hon har också haft viruset, säger Svensson.

Beskedet om att han har antikroppar mot viruset beskriver han som en lättnad, då han får möjlighet att närvara vid en speciell händelse. 

– Det känns jättebra att ha fått svar. Väldigt skönt och lagom till att min pappa fyller 70 år i dag. Jag har inte träffat honom sedan i januari så det känns väldigt bra att få åka och fira honom, säger Anders Svensson.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.