Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Anders Svensson coronasmittad: ”Var sjuk runt Let's dance”

Anders Svensson säger att han haft corona.
Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN
Anders Svensson i ”Let's dance” 2020.
Foto: Annika Berglund / TV4

Landslagsikonen Anders Svensson har drabbats av corona. 

Han tror själv att han smittades i nära anknytning till sin medverkan i tv-programmet ”Let's Dance”. 

– Jag gjorde testet när möjligheten fanns. Det var i mars, runt Let’s Dance, som jag var sjuk, säger Svensson till GP

Anders Svensson tog sig långt i TV4:s succéprogram Let's Dance tidigare i våras. Nu visar det sig att landslagsikonen varit coronasmittad i nära anknytning till sin medverkan i ”Let's dance”, där han dansade med Maria Zimmerman. 

– Jag gjorde testet när möjligheten fanns. Det var i mars, runt Let’s Dance, som jag var sjuk, säger Anders Svensson till GP

”Vi blev sjuka hela familjen”

Anders Svensson säger att han hade milda symtom i form av ett par dagars huvudvärk och feber som kom och gick.

– Vi blev sjuka hela familjen, men barnen är för unga för att få göra testet. Däremot har min fru gjort det och hon har också haft viruset, säger Svensson.

Beskedet om att han har antikroppar mot viruset beskriver han som en lättnad, då han får möjlighet att närvara vid en speciell händelse. 

– Det känns jättebra att ha fått svar. Väldigt skönt och lagom till att min pappa fyller 70 år i dag. Jag har inte träffat honom sedan i januari så det känns väldigt bra att få åka och fira honom, säger Anders Svensson.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.