"Let's dance"-tävlaren har fått en inköpslista av sitt barn, och felstavningarna gör det svårt att hålla skrattet tillbaka. Foto: Olle Sporrong"Let's dance"-tävlaren har fått en inköpslista av sitt barn, och felstavningarna gör det svårt att hålla skrattet tillbaka. Foto: Olle Sporrong
"Let's dance"-tävlaren har fått en inköpslista av sitt barn, och felstavningarna gör det svårt att hålla skrattet tillbaka. Foto: Olle Sporrong
Anders Öfvergård - tidigare "Arga snickaren" - får sina Instagramföljare att skratta med ett roligt sms. Foto: Olle SporrongAnders Öfvergård - tidigare "Arga snickaren" - får sina Instagramföljare att skratta med ett roligt sms. Foto: Olle Sporrong
Anders Öfvergård - tidigare "Arga snickaren" - får sina Instagramföljare att skratta med ett roligt sms. Foto: Olle Sporrong

Anders Öfvergårds lista får alla att skratta

Publicerad

Anders Öfvergård - tidigare "Arga snickaren" - får sina Instagramföljare att skratta med ett roligt sms.

"Let's dance"-tävlaren har fått en inköpslista av sitt barn, och felstavningarna gör det svårt att hålla skrattet tillbaka.

"Det är fantastiskt med barn. Detta är den bästa inköpslista jag fått någonsin." skriver Anders Öfvergård på sin Instagram.

Tidigare "Arga snickaren"-profilen Anders Öfvergård, 49, får alla sina följare att skratta med en överraskande Instagrampost.

Öfvergård, som tävlar i "Let's dance", visar upp en inköpslista som han verkar ha fått av sitt yngsta barn på sms.

"Det är fantastiskt med barn. Detta är den bästa inköpslista jag fått någonsin." skriver Anders Öfvergård till skärmdumpen som han lägger upp.

Sonen har nämligen inte lyckats stava allting helt rätt.

"Kremfrech

Mjölk

Gurka

Avokado till kukamolle"

 

LÄS MER: Anders Öfvergård: "Nästan elakt av mig att gifta mig med henne"

 

Anders Öfvergårds Instagramföljare skrattar åt inlägget

 

LÄS MER: Stora ilskan efter Öfvergård i "Fråga doktorn"

 

Felstavningarna får nu Öfvergårds följare att skratta, och tidigare "Arga snickaren" har också taggat sina "Let's dance"-vänner i Instagraminlägget.

Bilden har fått över 3800 gillningar på Instagram, och fått över 450 kommentarer, där många av följarna taggar sina vänner för att skratta åt den roliga felstavningen.

"Jag som vuxen kan inte ens stava till dess saker" konstaterar en person, efter att ha skrattat åt det.

"Hahahahaha kukamole! Bästa stavningen någonsin!" tycker en annan person bland kommentarerna.

"Haha kan ju knappast vara godare än originalet" gissar en person.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag