Anders Öfvergårds tv-comeback efter brutna samarbetet med TV4

Anders Öfvergård.
Foto: SIMON ELIASSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Efter Expressens avslöjande om Anders Öfvergårds agerande på en personalfest valde TV4 att bryta samarbetet med programledaren.

Nu gör tv-profilen tv-comeback – i Kanal 5. 

Det var i september 2021 som TV4 berättade att de valt att avsluta samarbetet med Anders Öfvergård efter Expressens avslöjande om att han ska ha agerat våldsamt mot en kvinnlig kollega på en personalfest.

– Det här är ett tungt beslut, det handlar om en person som betett sig oacceptabelt men också är uppskattad, sa TV4:s programdirektör Viveka Hansson då. 

På fredagen stod det klart vilka som kommer att tävla i grupp ett i Kanal 5:s ”Alla mot alla” och en av dem är just Anders Öfvergård och han kommer att tävla ihop med journalisten Sanna Lundell. 

– Att ”Alla mot alla” ångar på och nu är uppe i åtta säsonger är både helt otroligt och kul. Alla fantastiska modiga deltagare, den briljanta redaktionen och Filip och Fredriks engagemang gör Alla mot alla helt unik i sin genre. Vi kommer även bjuda tittarna på något alldeles extra denna säsong men mer än så kan jag inte avslöja just nu säger, Aron Gabrielsson, exekutiv producent för ”Alla mot alla” med Filip och Fredrik på Warner Bros. Discovery.

Expressen har sökt Discovery för en kommentar.

”Alla mot alla” har premiär 29 augusti i Kanal 5.  

Deltagarna i "Alla mot alla" – grupp 1

Bea Uusma och Magnus Betnér 

Hanna Hellquist och Jonatan Unge 

Clara Henry och Tony Irving 

Kalle Lind och Ina Lundström 

Messiah Hallberg och Kajsa Grytt 

Amanda Ooms och Niklas Källner

Amie Bramme Sey och Markus Krunegård 

Anders Öfvergård och Sanna Lundell

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.