Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Anders Kraft tillbaka som nyhetsankare

Anders Kraft, 43, byter ut tidiga morgnar mot sena kvällar och blir nyhetsankare på TV4.

Efter sju år i "Nyhetsmorgon" - nu blir Anders Kraft nyhetsankare i kvällsnyheterna på TV4.

– Jag är väldigt glad att Anders Kraft tackat ja till det här uppdraget, säger Viveka Hansson, programdirektör för nyheter och samhälle på TV4 i en kommentar till Resumé.

Anders Kraft, 43, byter ut tidiga morgnar mot sena kvällar.

Efter sju år som programledare i TV4:s "Nyhetsmorgon" ska han nu bli nyhetsankare på kanalens kvällsnyheter, skriver branschtidningen Resumé på nätet.

– Jag är väldigt glad att Anders Kraft tackat ja till det här uppdraget. Han har under många år byggt upp en stor trovärdighet och möter tittarna med både respekt och värme, säger Viveka Hansson, Programdirektör för nyheter och samhälle på TV4 i en kommentar till tidningen.

Krafts nya uppdrag blir enligt Resumé att rapportera om större nyhetshändelser på plats och bli en profil för engagerad journalistik.

Och för många blir det ett kärt återseende att se Kraft i nyhetssändningarna. Innan han klev in i "Nyhetsmorgon", mellan 2003 och 2005, jobbade han på TV4 Nyheterna som reporter och nyhetsankare.

Under våren 2011 var Anders Kraft även programledare för underhållningsprogrammet "Herr och fru" tillsammans med Agneta Sjödin.

 

 

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!