Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Anders Eldeman tillbaka i Melodikrysset – efter covid

Anders Eldeman är tillbaka i Melodikrysset efter covid.
Foto: YLWA YNGVESSON

Melodikryssets Anders Eldeman är tillbaka i radion efter att ha varit sjuk i covid.

Det var första gången på 26 år han missade en sändning – och han skickar sitt varmaste tack till alla lyssnare.

– Så många ”krya på dig”-hälsningar trodde jag inte att det fanns i världen, jag har inte kunnat räkna dem, säger han i Melodikrysset under lördagen.

Efter två veckor borta från ”Melodikrysset” var Anders Eldeman, 61, tillbaka under lördagen.

– Jag har ju varit isolerad hemma på Sturegatan i covid i några veckor. Det ledde faktiskt till att jag för första gången på 26 år inte kunde vara i radion, två lördagar blev det, inleder han sändningen. 

Han berättar att många lyssnare har hört av sig under tiden han varit borta.

– Tack alla snälla och oroliga och omtänksamma lyssnare, så många ”krya på dig”-hälsningar trodde jag inte att det fanns i världen, jag har inte kunnat räkna dem. Tack alla ni som har hört av er till mig. Tack för er värme.

”Trött, trött, trött”

Vidare berättar han att han ”inte åkte på den värsta och livshotande varianten”, däremot har han varit ”trött, trött, trött”. Han har sovit mer än ”någonsin i sitt liv” och tröttheten håller i sig än i dag.

Under tiden Eldeman varit borta är det P4 Extras programledare Titti Schultz och Lasse Persson, flygande reporter i P4 Extra, som har roddat Melodikrysset.

Till dem riktar Eldeman ”ett jättetack”.

– Tack till er båda och era medhjälpare.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.