Anders Bagge och Johanna Lind gifter sig senare i år. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅAnders Bagge och Johanna Lind gifter sig senare i år. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Anders Bagge och Johanna Lind gifter sig senare i år. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
"Jag bjuder ofta på både hundarna och mig, men Johanna har jag velat ha lite privat. Men nu när jag hittat den jag vill ha kan jag lika gärna berätta", säger Anders Bagge till Svensk Damtidning. Foto: OLLE SPORRONG"Jag bjuder ofta på både hundarna och mig, men Johanna har jag velat ha lite privat. Men nu när jag hittat den jag vill ha kan jag lika gärna berätta", säger Anders Bagge till Svensk Damtidning. Foto: OLLE SPORRONG
"Jag bjuder ofta på både hundarna och mig, men Johanna har jag velat ha lite privat. Men nu när jag hittat den jag vill ha kan jag lika gärna berätta", säger Anders Bagge till Svensk Damtidning. Foto: OLLE SPORRONG

Anders Bagge gifter sig – med sin kärlek

Publicerad

Anders Bagge, 50, och Johanna Lind, 47, planerar att gifta sig i augusti. 

Bagge säger till Svensk Damtidning att han tidigare velat hålla kärleken privat – men väljer nu att berätta:

– Hon är schyst, trevlig, rak och skrattar mycket. Fan, vilken bra tjej.

Anders Bagge planerar att gifta sig för tredje gången. 

Tillsammans med kärleken Johanna Lind letar han nu efter en lämplig kyrka. Bröllopet är satt till augusti, berättar han för Svensk Damtidning. 

– Jag bjuder ofta på både hundarna och mig, men Johanna har jag velat ha lite privat. Men nu när jag hittat den jag vill ha kan jag lika gärna berätta, säger Anders Bagge. 

Paret träffades på en middag – och det var kärleken till hundar som förde dem samman. Johanna Lind berättar:

– Jag var helt oförberedd på att bli kär så fort. Men man kan ju inte styra över sånt. Sen var det bara, okej – nu kör vi! 

Bröloppet blir det tredje för Anders Bagge.Foto: OLLE SPORRONG

Anders Bagge: "Jag kände: Där är hon ju!"

Anders Bagge bjöd ut Johanna Lind på promenad kort efter att hon separerat från sin förre make. Anders Bagge betonar att han inte "tog henne" ifrån hennes man.

– Jag skulle aldrig göra det... Jag passade bara på att hugga som en kobra när det var över. När jag hörde att hon separerat messade jag och frågade om hon ville ta en promenad. Vi hann bara träffas och fika, sen kände jag: "Där är hon ju!"

Paret flyttade snabbt ihop i Anders Bagges villa utanför Ekerö i Stockholm – ett "ruckel" som han köpte för elva år sedan och nu har renoverat. 

"Vi trivs bra ihop"

Johanna Lind har en son sedan tidigare, men Anders Bagge har inga egna barn, något som han beskriver som en "stor sorg". 

Första gången paret visade upp sig tillsammans offentligt var på Kristallengalan i höstas. 

– Vi trivs bra ihop det, det är en kanontjej och vi är tillsammans. Och det är bra att man har något privat också. Jag är ganska öppen i allt annat men det här är privat. Vi är tillsammans och bor ihop, that's it, sade Anders Bagge till Expressen under galan. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag