Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anders Bagge gifter sig – med sin kärlek

Anders Bagge och Johanna Lind gifter sig senare i år.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
"Jag bjuder ofta på både hundarna och mig, men Johanna har jag velat ha lite privat. Men nu när jag hittat den jag vill ha kan jag lika gärna berätta", säger Anders Bagge till Svensk Damtidning.
Foto: OLLE SPORRONG

Anders Bagge, 50, och Johanna Lind, 47, planerar att gifta sig i augusti. 

Bagge säger till Svensk Damtidning att han tidigare velat hålla kärleken privat – men väljer nu att berätta:

– Hon är schyst, trevlig, rak och skrattar mycket. Fan, vilken bra tjej.

Anders Bagge planerar att gifta sig för tredje gången. 

Tillsammans med kärleken Johanna Lind letar han nu efter en lämplig kyrka. Bröllopet är satt till augusti, berättar han för Svensk Damtidning. 

– Jag bjuder ofta på både hundarna och mig, men Johanna har jag velat ha lite privat. Men nu när jag hittat den jag vill ha kan jag lika gärna berätta, säger Anders Bagge. 

Paret träffades på en middag – och det var kärleken till hundar som förde dem samman. Johanna Lind berättar:

– Jag var helt oförberedd på att bli kär så fort. Men man kan ju inte styra över sånt. Sen var det bara, okej – nu kör vi! 

Bröloppet blir det tredje för Anders Bagge.
Foto: OLLE SPORRONG

Anders Bagge: "Jag kände: Där är hon ju!"

Anders Bagge bjöd ut Johanna Lind på promenad kort efter att hon separerat från sin förre make. Anders Bagge betonar att han inte "tog henne" ifrån hennes man.

– Jag skulle aldrig göra det... Jag passade bara på att hugga som en kobra när det var över. När jag hörde att hon separerat messade jag och frågade om hon ville ta en promenad. Vi hann bara träffas och fika, sen kände jag: "Där är hon ju!"

Paret flyttade snabbt ihop i Anders Bagges villa utanför Ekerö i Stockholm – ett "ruckel" som han köpte för elva år sedan och nu har renoverat. 

"Vi trivs bra ihop"

Johanna Lind har en son sedan tidigare, men Anders Bagge har inga egna barn, något som han beskriver som en "stor sorg". 

Första gången paret visade upp sig tillsammans offentligt var på Kristallengalan i höstas. 

– Vi trivs bra ihop det, det är en kanontjej och vi är tillsammans. Och det är bra att man har något privat också. Jag är ganska öppen i allt annat men det här är privat. Vi är tillsammans och bor ihop, that's it, sade Anders Bagge till Expressen under galan. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.